lördag 24 januari 2009

Köket
Här kommer några glimtar från vårt kök. Märker att det lätt kunde bli en hel massa bilder därifrån, trots att köket inte är så stort.. :D Nu blev det då dessa bilder. Idag har vi spelat spel, varit lite ute, städat, lagat mat-lugnt vardagsliv alltså. :) Snart ska vi åka iväg till några goda vänner. Kram

7 kommentarer:

Hanna sa...

Hei,
Oletko ostanut tuon Leilan kirjan Suomesta? Akateemisesta joskus sitä etsin mutten löytänyt. Herkullisia muffinsireseptejä, tekisi mieli kokeilla.

Mukavaa talvista viikonloppua!

Lilja's Corner sa...

Det ser riktigt hemtrevligt ut. Den där korgen - från Sia tror jag? såg jag på Askos rea och ångrar att jag inte köpte...

Sanna sa...

Hanna: Olen ostanut Leilan kirjan Adlibriksen verkkokirjakaupasta. Kirjassa on todella kauniita kuvia ja herkullisia reseptejä. Suosittelen todellakin!

Lilja's corner: Tack. :)Korgen är en present från min kusin så jag vet inte varifrån hon har köpt den. Jag har nog sett liknande på flera ställen så jag tror nog att det inte blir alltför svårt för dig att hitta en. :)

Sarppa sa...

Hei!

Ekaa kertaa täällä käymässä ja oikein mukavalta näyttää..tutustun vielä paremmin, paremmalla ajalla

Sabina sa...

Hej! Tack för ditt besök i min blogg - det är så roligt att få nya bloggvänner. Har kikat lite i din blogg - jättefin! Och det är så ljuvligt med musik. Ska försöka mig själv på det nån dag, om jag lyckas ;)
Ha det bra! Kram S.

Anonym sa...

Jag va här igen och läste din blogg! Hoppas allt går bra på det nya jobbet!! H:Minna

Lilja's Corner sa...

Det är bebissockor Lilja har på sej på bilden för att hon inte ska frysa om tassarna ute i snön. Det finns nog enkom sockor för hundar också, men dessa har funkat rätt bra :)