måndag 5 januari 2009

Badrum


Sambon brukar oftast natta Amanda så jag har börjat försöka tex städa lite under tiden (så att han inte ska göra mer..Det är noga sådant här ;)) Emil är så lätt att natta då han somnar själv efter kvällssagan. Ikväll städade jag lite i badrummet så tänkte samtidigt passa på att visa lite bilder därifrån. :) Ha en så bra vecka. Kram

7 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Så fräscht! Du kunde få komma och städa i mitt badrum också...:O)

Vackrare vardag sa...

Så snyggt! Och vilken bra ordning! Även om vi har många skåp i badrummet, är det på något sätt ändå som det skulle vara svårt att hålla ordning där... för vissa andra;)

Lilja's Corner sa...

Du ser ut att ha bra ordning i ditt badrum. Jag tycker också om at ha saker och ting i korgar så att man kan ta ut allt på en gång.

Jag trodde jag hade satt till din blogg i bloggkoll, men så började jag fundera på att det var längesen du gjort nåt inlägg... Men så hade jag inte alls satt till dej och nu har jag missat flera inlägg! Nåja, desto roligare att läsa flera stycken nu ;)

Ha det bra!

Kram, Nina

Lilja's Corner sa...

Jag har en likadan plåsterburk - den e så cool!

Sanna sa...

Tack för era snälla kommentarer!

matilda sa...

säger som de över mig, vilken fin ordning :)

minipajerna är riktiga fuskisar, hann inte göra egen deg så jag körde på köpt smördeg som jag bara formade i de små formarna, stekte maletkött efter egen smak, alla har väl sin favoritvariant med sina kryddor ;) en liten ostbit på och så in i ugnen, enkel fuskis när man har bråttom och goa blir de ju! det som jag gillar med saltpajer är att de är lite bra både varma och kalla!

ha de gott!

Sanna sa...

Tack för receptet!Det ska jag prova på! :)