tisdag 9 december 2008

Inspirationspärm
Jag köper ganska mycket inredningstidningar och så får jag ännu en del av min mamma. Eftersom man ju inte kan spara alla så har jag för en tid sedan börjat med en pärm där jag sparar alla dom finaste bilderna och reportagen. Nu har jag en massa nya tidningar som jag borde gå igenom. Funderar lite på att dela in pärmen ännu i olika kategorier, t.ex.jul, barnrum.. :)

Den här veckan blir det många julfester. Igår var det julfest på musikleken och på fredagen blir det på dagis. Jag har planerat att göra lite egna godisar, t.ex. knäck som jag antingen lägger i pappersstrutar eller i en liten plåtburk och ger åt dagispersonalen. Vi har varit jätte nöjda med dagiset så vill verkligen passa på att tacka dem med en liten present. Ha en bra dag! :)

2 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Jag har också en inspirationspärm och den var i flitig användning inför husbygget och vid val av inredning. Och det är ju helt omöjligt att spara ALLA inredningstidningar man släpar hem...:O)

Sanna sa...

Jo det stämmer. :D Jag har många ideer som jag vill förverkliga i något skede och det är speciellt bra att ha lite bilder att visa om jag behöver få även sambon övertygad.. ;)