onsdag 2 december 2009

Vinterblommor


Så här ser blomlådan  på vår balkong ut nu i december. Denna bild har jag i och för sig tagit redan förra veckan, men blomlådan är ju sig lik, förutom att det inte är några vattendroppar på balkongglaset då det blivit kallare väder. Jag tycker det skulle bli så fint med lite snö nu så det inte skulle vara så mörkt och grått ute. 
Just nu önskar jag att dygnet hade lite fler timmar, eftersom jag har flere saker jag har på hälft, tex att få klart årets julkort, som jag knappt börjat med.. Ikväll blir det istället, efter att ha nattat barnen i något som kännts som en hel evighet, att ta en varm dusch, hälla upp lite glögg och krypa ner i sängen med en bok. Just nu läser jag Stephenie Meyers vampyrserie och den är riktigt beroendeframkallande..


Kul att du tittat in!
Kram, Sanna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina blommor och fina bilder! H:Minna

alegni sa...

mysiga balkongbilder!
vi har minus åtta grader kallt här i vasatrakten nu på morgonen. brr...

Lilja's Corner sa...

Ja visst är den! Twilight-serien alltså. Jag har fortfarande inte tagit mig tid att åka och se på New Moon-filmen, men jag väntar med spänning!
Va fina bilder du visat av er kvällsbelysning och av den sovande tjejen. Blommorna är också fina, kanske man skulle ta och skaffa sig såna... :)