söndag 27 december 2009

Vardag

Så var då julen över och imorgon börjar vardagen igen. Ikväll åker granen ut och de flesta julpynten kommer jag att plocka bort under nästa vecka. När man börjat julpynta tidigt känns det också bra att ta bort pynten genast då julen är över. Nu, då vi går mot våren och ljusare tider så längtar jag efter något nytt här hemma. Kanske bara något smått som nya soffkuddar i svart-vitt-randigt eller beige..? Hann gå en sväng på reorna idag, men gick mest omkring och tittade och sökte lite inspiration bland en massa textilier och inredningssaker. Köpte bara lite nedsatta kläder åt barnen.


Förutom att gå på reorna hann jag också muta barnen med varm kakao på ett mysigt cafe för att få minstingen att somna i kärran och den äldre att orka komma med på en långpromenad så att mamma skulle kunna ta några naturfoton.. Vilket bl.a. innebar att vi smög sakta mot några kråkor (jo jag vet, ingen normal människa vill väl fota kråkor).. som flög iväg och så stod vi i snödrivor med snö upp till knäna för att kunna ta bilder på trädgrenar och annat fint som naturen bjuder på såhär års.

Nästa vecka har jag flere olika små projekt som jag ska ta itu med (förutom att jag tydligen ska gå på jobb också) och så blir det ju en lite kortare vecka med trevligt nyårsfirande i slutet av veckan.

Hoppas ni haft en skön julhelg! Jag vill önska er alla en fin ny vecka!

Kram Sanna

9 kommentarer:

A home far away sa...

Hihi, nej jag fick inte PS Elements (har redan och när du väl lärt dig det kommer du älska det!)utan nåt mycket bättre...en MAC dator...fix o trix med foton i en härlig datormiljö:)
Kram Gunilla

Anonym sa...

Fina bilder! Synd att det inte blev någo bilder på kråkorna. =) Vardagen är här igen efter lite jullov... Tack för julklappen och Gott nytt År 2010!!! Önskar:Minna.

Nina/littleperky sa...

hihi, vad gör man inte för snygga bilder :-). Har själv legat under någon buske ibland för att få rätta vinkeln på ett motiv då jag fotat. Vi tog in granen först på julaftonseftermiddagen, så det vore lite tidigt att kasta ut den efter en så kort tid.

Lilja's Corner sa...

Naturen är så fin då den är täckt med snö, särskilt då man lyckas fota kontrasterna och formerna så fint som du gjort. Kråkorna skulle också ha varit snygga på det sättet! :)

Jag har varit på två snabb-besök till stan, men kom snabbt fram till att jag inte orkar trängas på rean. Fast några saker lyckades jag ju nog få med mig hem ändå, fast det var snabb-besök...

StrandviksVillan sa...

Superfina bilder du tagit - konstnärliga!

Usch ja, det hade suttit bra med några lediga dagar till... Men som tur är får jag ledigt nyårsafton (och -dagen förstås)

Ha det bra och riktigt gott nytt år till dig!
A-C

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

En fin vecka till dig också! zinkhuset är köpt på Village! kram

Sabina sa...

Härliga snöfyllda bilder! Ja, här bara vräker snön ner hela tiden. Egentligen perfekt, för vi ska på bröllop på nyår och då är det fint med vitt överallt!
Vill nu redan önska dig en trevlig nyårsafton och en god början på det nya året!
Kram Sabina

Hanna sa...

Kauniita kuvia! Erityisesti tuo ripsikuva on ihana.

Hyvää Uutta Vuotta!

Signe 1 sa...

Tack för titten hos mig så jag hittade hit!:-) Vilken fin blogg du har! Kraam Sofia