onsdag 9 december 2009

Coffee addict
Mmm jag älskar kaffe! Dricker minst ett par koppar varje dag. Min favorit är Caffe Mocha med kakao och starkt svart kaffe, chokladsås och vispgrädde. Så gillar jag också vanligt svart kaffe och Latte.. Ibland brukar jag hälla i lite smaksatt kaffe bland vanligt svart kaffe, tex. Robert's coffee mintchoklad eller Mokos Tiramisu. En morgon är inte en bra morgon för mig utan en stor mugg med kaffe och morgontidningen (måste alltid skumma igenom den, trots att jag oftast har bråttom på morgnarna..)
På helgen då jag var på Ofelia second hand-marknaden hittade jag dessa söta örhängen- och föll för dem direkt! Jag har ju redan ett "kex som någon tagit en tugga av"-halsband som jag köpt av samma försäljare och jag gillar verkligen dessa roliga smycken.


Kram Sanna

P.s.På min blogg ser ni ingen "köpt" reklam, dvs. reklam för någon produkt jag skulle få betalt för att visa, men jag tipsar gärna om sådant som jag själv gillar. Oftast kan man ju också enbart bli inspirerad utan att för dens skull känna sig tvungen att köpa något.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fina örhängen och faktiskt gott med kaffe!!! H:Minna

-J- sa...

Suo anteeksi kommentti sillä toisella kotimaisella; tuo blogin kotimainen kun on luvattoman kehnosti hallussa.

Olisin vienosti kysellyt täysin postaukseen liittymättömästi, mistä olet löytänyt niin ihanan kristallikruunun kuin teidän eteisessä (?) on? Sellainen kaunis pussikruunu? Aivan ihana, olen etsinyt pitkään, ja nimenomaan hopean värisellä metallilla.

Kiitos ihanasta blogista, jonka parissa on paitsi mahtia katsella kauniita kuvia, myös vetreyttää unohtunutta toista kotimaista ;)

Vanilla sa...

Ja, jag gillar också kaffe. Det har blivit en hel del nu under hösten när jag har skrivit min C-uppsats kan jag säga... :-)

Kram

StrandviksVillan sa...

Ja jösses! Inte kan man ju leva utan kaffe inte!
Så många olika sorter som dig dricker jag dock inte, mest bara vanligt hederligt :) Men ibland är det gott att lägga lite kardemumma eller kanel i kaffefiltret då man brygger.

Galleri MochB sa...

Verkligt kuliga smycken :O) Jag är ingen kaffe-addict. Gillar kicken man får av det, men annars njae. Men kaffe-mocha drack jag i helgen och det var gott!
Ha en bra dag! Kram Mia

alegni sa...

här kommer en hälsning från en kaffemoster till. jag fick kaffe för första gången i tremånadersåldern, så jag är minsann impregnerad av den varan. i dagens läge klarar jag mig rätt bra bara jag får mitt morgonkaffe. utan det går det inte att fungera.
tjusiga örhängen :)

Fröken Fräken sa...

Jag har aldrig lärt mig att dricka kaffe, utan håller mig till the, starkt och allra helst i smaken rabarber grädd!
Vilka häftiga örhängen, de tycks ju passa bra till dig då :-)

Nina/littleperky sa...

Jag är helt klart en coffe addict, men bara på mild nivå :-). Tål nämligen max två koppar om dagen, och latte, espresso m.m. blir jag för påverkad av. Däremot älskar jag att prova på olika sorter och smaker. Och grädde till är pricken på i:et, det har jag säkert nämnt förr ;-).

Jag såg dom där smyckena på Ofelia marknaden, jättskojiga är dom!

alegni sa...

skålarna du undrade över är inköpta på blossom i jakobstad. visst är de fina?
ha en mysig helg!

-J- sa...

Juuri kävin hakemassa samanmoisen lampun, tosin riippuvalaisinmallia, makuuhuoneeseen. Suuret kiitokset vinkistä :)