onsdag 30 december 2009

Kalender 2010Äntligen fick jag inspiration till att göra min blåa trista kalender för nästa år lite mer personlig. Jag är fullständigt beroende av min kalender, eftersom jag redan i jobbet har en massa tider och möten jag behöver passa. Dessutom så litar jag inte helt på mitt minne.. *ler* De fina citaten har jag hittat på Live Inspired och katten är en av Camilla Engmans underbara illustrationer. Titta in på länkarna och bli inspirerad!!


Gott nytt år 2010 kära bloggvänner! 
Kram Sanna

6 kommentarer:

alegni sa...

kul :)
och fantastiskt vackra bilder i inlägget här nedanför!
gott nytt år, sanna!

Anonym sa...

Fin kalender! Jag borde också köpa en ny kalender för nästa år, jag hade faktiskt tänkt köpa en när jag var till stan idag men jag glömde ju bort det.. hade ju ingenstans att skriva upp det i.. som påminnelse.... =) Gott Nytt År! Vi ses nästa år! =) H:Minna

StrandviksVillan sa...

Vet du, så sent som igår kom jag på att NÄMEN OJ, jag behöver ju en ny kalender! Hmmm...
Det är bara så svårt att hitta "den perfekta".
Den ska ha breda spalter, inte höga smala och den ska gå att vika ut bra, helst spiralrygg. Använde förr en sån där filofax med snygg brun läderpärm, den var skön, kanske jag skulle köpa nya kalenderblad till den?
Funderar på att göra en egen kalender till köket, måste alltid ha en som ligger framme där nämligen :) Började fixa till bladen i ett program på datorn, men det tog så länge...

HAPPY NEW YEAR min bloggvän!

Kram, Ann-Christine

In my house sa...

Ett helt nytt orört år framför oss,,, hoppas på många spännande planer =)

Gott Nytt År!!!

Kramiz j

Fröken Fräken sa...

Jag brukar alltid starta optimistiskt med att vara ordentlig och skriva in saker i ny kalender.. men det håller inte så länge tyvärr... tack för Outlooks kalender säger jag bara!
Gillade verkligen det där citatet på baksidan!!

Nina/littleperky sa...

Det blev en snygg kalender! Just det, ny kalender behövs ju också :-). Gott nytt år!