torsdag 1 april 2010

Glad Påsk!Hej på er alla fina som tittar in här! Idag visar jag lite bilder från vårt kök där jag ändrat om lite, bl.a. har vi nya köksstolar. Lite förändringar skall vi ännu göra i köket (ja när är någonting "färdigt" egentligen..) Tavlorna på väggen har jag tänkt byta ut. Är på jakt efter ett gammalt fönster som jag kunde ha på väggen med några svartvita foton. Köksstolarna skall få nya tyg på sittdelarna (har tänkt mig sådana "kjolar" med volanger.. ) 

Speciellt mycket påskpynt har vi inte hemma hos oss, men jag tycker det räcker bra med lite påskgräs, videkvistar/björkris, blommor och ägg. Detta fat som jag har små chokladägg i har jag köpt nyligen på loppis. Tycker det är riktigt sött med sina små "ben". :)


Detta är ett gammalt påskkort som jag har köpt på loppis.  Vad skall ni göra på påskhelgen? Tycker det har varit fullt upp den senaste tiden så jag skall nu verkligen njuta av några extra lediga dagar. Vi har inte gjort upp så mycket planer för påsken, men vi skall nog hinna träffa lite släkt och vänner. På lördagen skall vi tex. på barnens lilla kusins 1-års födelsedagsfest och på söndagen skall min mamma komma hem till oss på påskmiddag.

Glad Påsk! 
/Sanna

5 kommentarer:

Iitu sa...

Hyvää pääsiäistä ja kiitokset jälleen kauniista kuvista!

Anonym sa...

Glad Påsk! Fina Bilder! Vi Ses Snart! =) H: Minna.

alegni sa...

hoppas ni får en riktigt mysig påskhelg hos er!
här är det fullt program ända fram till söndag kväll...

Lilja's Corner sa...

Hej Sanna! Vilket fint fat med äggen i.

Vi ska mest ta det lugnt i påsk, skönt. På lördag ska vi hälsa på hos min svägerska på StrandviksVillan och på söndag ska vi bjuda mina och makens föräldrar på lunch. Sen ska jag försöka hinna få lite pysslat hemma också.

Glad påsk!

StrandviksVillan sa...

Fin fortsättning på påsken!
Vilket jättesött kort du fått tag på!
Dina planer för matplatsen låter riktigt fina. Nä, inte blir man färdig nån gång inte ;)

Nu ska jag snart klä mina små kärringar och gå ut på "turné". På kvällen får vi gäster och sön-mån blir det bara lugnt.