lördag 10 april 2010


Hej på er! Här får ni se några bilder på min sovande dotter. Hon somnade i kärran då vi var ute på långpromenad och vaknade inte ens då jag lyfte bort henne ur kärran och åkte upp med henne i hissen.. Idag har det varit underbart vårväder! Idag har jag njutit av en dag helt utan något inplanerat program. Har bl.a. varit på vårmarknad samt köpt lite nya blommor från en blomsterträdgård. Sambon och sonen har varit på vift hela dagen så har haft lite tumistid med dottern. Så skall jag dela med mig av ett litet städtips.. ;) Har ni testat doftkulor? Jag har även någon gång testat på att lägga lite vaniljsocker i dammsugarpåsen och det ger en lite svag vaniljdoft då man dammsuger.


Men nu skall  jag se på film. Sambon är inte hemma så passade på att hyra en film som jag vet att han inte skulle ha gillat (eller som jag varit tvungen att övertala honom för att hyra,men som han säkert ändå gillat haha), men som är helt i min smak. En film av Sam Mendes "Away we go". 


Kram, Sanna

4 kommentarer:

Vanilla sa...

Vad söt hon är! Barn är verkligen fenomenala på att sova! :-)

Min helg är väldigt hektisk, har tusen saker att göra inför min Ecuador-resa! :-)

Ha en fortsatt mysig helg!
Kram

alegni sa...

vilken sötis hon är :)
låter bra med doftkulor i dammsugaren, för det är få lukter som är så obehagliga som dammsugarlukten. vi har lyckligtvis centraldammsugare så vi slipper eländet :)

Lyckoslanten sa...

Gulligt fotat! Just de doftkulor har jag inte testat, men visst har vi prövat ett och annat som ska sprida goda dofter ur dammsugaren. Hoppas du fick en skön filmstund och vad jag förstår bor du söderöver där solen lär lysa. :o)

Fröken Fräken sa...

Vilken härlig sovposition! Ibland är jag precis lika trött att jag skulle kunna somna raklång i hallen när jag kommer hem från jobbet.. ;-)

Hoppas att det går bra med dina korgprojekt!