måndag 28 september 2009

Helsinki Vintage


Igår var jag på Helsinki Vintage- mässan på Kabelfabriken i Helsingfors tillsammans med en kompis. Tyvärr tog jag bara några bilder (med min kompis kamera), men ni får i alla fall se en bild och det blir på denna roliga zebrastol. Det var en massa människor, en hel massa saker och kläder och trevlig musik som spelades på evenemanget. Det var också roligt att se på hur människorna var klädda då många verkade ha satsat lite extra på sin klädsel i vintagestil *ler* . Ganska dyra priser tyckte jag nog att det var och en massa folk som trängdes vid alla bord, men sådant kan man kanske räkna med på ett sådant här evenemang.


Med mig hem följde i alla fall en gammal handväska och en äppelbrosch som jag satt fast på väskan för att pigga upp den lite samt ett cookiesmycke som någon händig människan gjort. Smycket kunde man förrästen relativt enkelt göra själv av lite cernitmassa som man lägger i ugnen. (kommer ihåg att jag pysslat endel med den massan som yngre).

Kram, Sanna

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder igen och det var roligt på Vintage mässan! Du fick tydligen bilderna som jag skickade till din e-postadress. =D Ha det bra! Vi ses! H: Minna

Sanna sa...

Minna:javisst,tack!

Vanilla sa...

Vad häftig den där zebra-stolen var! :-)

Lilja's Corner sa...

Vilket coolt smycke!

alegni sa...

jag visste inte ens att det fanns en sån mässa, men det låter som en kul idé!

Fröken Fräken sa...

Låter som ett skojigt arrangemang! Och vilket häftigt halsband :-)

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!! Tusen tack för din hälsning! Jag har en canon 450 D..inte så märkvärdig kamera egentligen...men jag ska snart köpa en ny...inte så mycket för att jag inte är nöjd utan mera för att ha en extra i reserv. Satsa på ett bra objektiv i stället...det kan göra skillnaden!

STOR kram
Hanna

Vilken fin väska du visar!

Galleri MochB sa...

Har också pysslat ned cernit-massa. Det är kul! Passar bra med barnen också, när de blir så stora att de inte längre äter upp massan :O)