onsdag 2 september 2009

Nytt i barnrummetNytt i barnrummet är denna hylla som vi köpte på veckoslutet. Nu finns det två hyllor i rummet, men det behövs nog för alla leksaker och böcker som våra barn har. :) Jag tycker det är så bra med korgar för förvaring, eftersom det håller rummet snyggt och är lätt att städa undan sakerna i. Den lilla träkistan som syns på bilden hade jag även i mitt eget rum då jag var liten och den var fylld med gamla brev (men nu lär barnen knappast bli några brevskrivare, eftersom alla skriver mejl nuförtiden). Abc-planschen som är ritad av Lena Anderson har jag köpt ramar till. Tavlan ska få komma upp på väggen bredvid den nya bokhyllan ovanför barnens "pysselbord". Ett av mina nyaste fynd är denna fina gamla skolplansch med motiv ur någon gammal sagobok.

Idag har det varit ett ljuvligt varmt höstväder, men typiskt nog då jag skulle ta dessa bilder så blev det plötsligt helt mörkt och grått ute så bilderna blev lite mörka.. Denna vecka har jag hållit på att gå igenom barnens kläder och fört en massa gamla kläder och saker till loppis. Det känns skönt att ha blivit av med en del saker, medan jag samtidigt blev helt förvånad hur mycket pengar jag fått in för grejerna. Inte så dumt med lite extra pengar och dessutom gillar jag att sakerna inte slängs bort utan återvinns.


Om några veckor börjar jag annars på fotokursen som jag skrev om tidigare- spännande! Nu ska jag gå och värma lite rosente åt mig och krypa upp i soffan med en deckare.. :)

Kram på er alla som tittar in!
/Sanna

10 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder och fina saker också i verkligheten! =) H:Minna

StrandviksVillan sa...

Snyggt och prydligt!
Älskar bokstavsplanchen, sån skulle jag gärna köpa också (var?)

A-C

anana sa...

Kääk, meillä on melkein samanlainen kapioarkku! Meinasin tosin itse maalata sen samoilla kuvioilla vaaleamman sävyiseksi, mutta on ollut vaiheessa jo yli 10 vuotta ;)

Arkku on edesmenneen mummoni joka ei kylläkään mennyt naimisiin arkun antajan kanssa, mutta arkku jäi silti mummolleni ja nyt siis koristaa makuuhuonettamme ;)

Lotta sa...

Hej! Oj vad fina plancher du hittat till barnrummet. Ibland ser man så söta och det riktigt harmar att barnen börjar vara så stora att de inte gillar sånt mer. Kistan är fin den med. Ha det bra,
-Lotta

alegni sa...

vilken ordning ni har i barnrummet nu! eller kanske det var lika fint där innan också :)
jag hade också tänkt börja på en fotokurs, men vårt vuxeninstitut ordnar ingen sån kurs i år :/

Galleri MochB sa...

Vilken snygg och praktisk hylla! Och korgar är alltid bra förvaring. Gillar också båda planscherna. Lena Andersson är min idol ;O)

Lilja's Corner sa...

Gillar planschen jättemycket!
Va synd det är egentligen att barnen som är små nu knappast kommer att skriva så mycket "riktiga" brev. Det är ju så roligt att läsa gamla brev.

Va roligt med fotokurs! Det är vardagslyx att unna sig själv något sånt.

Kram! Nina

Nina sa...

Fina saker! Roligt med din gamla brevkista!
Trevligt veckoslut!
Vi får höras!

Fröken Fräken sa...

Jag skulle också behöva sälja lite grejer på loppis. Men min talang verkar mer ligga på att köpa saker på loppis.. ;-)
JAg tycker också att det är praktiskt med korgar. De är fina och samtidigt lätt att stuva undan saker i. Jag har ju också fyndat mig en ny korg ;-)

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Jätte fint i barnrummet..mina barns är rena kaoset jsut nu..känner mig inte alls nöjd..men de trivs som tur är.
Kram Lotta