måndag 14 september 2009

Tips på fina barnkläder


Denna underbara svartvitrutiga skjorta har min kompis Nina sytt och mer av hennes egensydda fina barnkläder och hattar samt stickade mössor hittar ni på [ruusudesign].  Bilden är hämtad från hennes sida. Det som jag tycker att är lite extra kul är att de flesta kläderna är unisex. Nina använder ofta gamla retrotyg så kläderna kan ju dessutom ses som ekologiska. Själv beställde jag en brun stickad mössa åt tösen och funderar ännu på hurdana skjortor som jag ska beställa åt barnen. Nina har även en fin blogg Little perky som ni kan titta in på här.

Nu återgår jag till att mysa på soffan med en deckare. Imorgon blir det första gången på fotokursen så det ska bli kul att se om kursen är lika intressant som jag hoppats.


Trevlig fortsättning på veckan åt alla er som tittar in!
Kram, Sanna 

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag önskar verkligen att jag kunde sy kläder! Men det där med att följa mönster är tydligen inte min grej.. himla fina barnkläder, och bra att hon satsar utanför de vanliga ramarna med blå och tuffa kläder till killar och rosa prinsesskläder till tjejer...

Anonym sa...

Fina kläder! Jag har idag köpt en ny mikro så nu väntar jag bara på lördagens texmex - kväll! H:Minna

alegni sa...

ja, tänk om man kunde sy på det där viset!
hoppas fotokursen är bra. jag har inte hittat nån lämplig kurs, men kanske du kan lära vidare det du lär dig på kursen ;)

Hem och Lycka sa...

Urfin! Duktig kompis!

kram

Nina sa...

Vilken ära att bli bloggad, blir så glad :-). Och tack för komplimangerna! Imorgon bloggar jag mössan som du beställde, så titta in då, om du vill se den :-). Hoppas fotokursen var bra!
Nina/littleperky

A home far away sa...

Vad kul att du ska köpa en ny kamera, jag har själv en Canon 500D, och är nöjd med den. Men har förstått att ska man ha en riktig proffskamera ska man kanske ha en Nikon...jag är hemskt dålig på detta med märken, så fråga i affären om skillnader och tänk efter hur mycket du kommer att fota och om det är värt (kanske de extra pengarna) det ploppar hela tiden upp nya modeller. Jag köpte min för några veckor sedan och de är redan på väg ut med nästa modell.suck

Lycka till!
Kram Gunilla

Nordingården sa...

Vilken fin hemsydd skjorta och läckra äppelpajsbilder nedan!!!

Mari ( fd Gulddkant på Livet)