lördag 19 september 2009

I stanDagens bilder fick jag inspiration att ta då jag var på texmexkväll hos min goda kompis och rörde mig i dessa fina omgivningar. Tycker det är så fint med gamla trähus och innergårdar.. :) Tack M för en trevlig kväll!

Jag vill önska er som tittar in en härlig söndag!

Kramisar, Sanna

6 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Härliga bilder av byggnaderna! Gillar speciellt den där man ser himlen och husväggarna.
Jag funderar också på att köpa en systemkamera. En arbetskompis som har både en eos 450D och 1000D rekommenderade att köpa en 1000D med ett 80-200 objektiv (jag är jättedålig på kameratermer, så om jag låter som om jag visste vad jag talar om så låter det fel ;) ). 450:an rekommenderade han om jag vill ta skarpa bilder av flygande fåglar (vi diskuterade naturfotografering). Men sen vill jag ju ha ett makro-objektiv också. Då rekommenderade en annan arbetskompis märket zigma, som tillverkar objektiv som passar på både canons och nikons kameror, men som är lite billigare. Ännu en annan arbetskompis har en 450 utan några extraobjektiv och hon är riktigt nöjd med den. Den första arbetskompisen sa även att enda skillnaden mellan 500 och 450 är antalet megapixlar, men sen hörde jag att man kan filma med 500 också.

Det var det jag vet om kameror just nu, men jag fortsätter efterforskningen ;) Berätta gärna om dina funderingar kring kameramodeller!

Jag ska berätta för dig hur man får strecken kring texten i bloggen, snart... :)

Hoppas du har en bra söndag!

Anonym sa...

Fina bilder Sanna! =) Och TACK själv för en trevlig kväll! =) Vi ses och hörs! Hälsningar från Minna.

alegni sa...

så fina bilder. jag trodde att de hörde till nån hemläxa ni fått från kursen :)

Mia sa...

Ihania kuvia taas ja kauniita aarteita tuossa edellisessä postauksessa. Tunnearvoa niille varmasti tuo se, että ovat kuuluneet jollekin rakkaalle ihmiselle!!

Aurinkoista sunnuntaita!!

Sabina sa...

Fina bilder och vilken härlig gammal "rättisitikka"... dom ser man inte ofta nuförtiden.
Kram Sabina

Millas hem sa...

Underbara bilder!!!

Kraaam