torsdag 12 mars 2009

DrömmarVi turas om att använda bilen med sambon och de dagar jag åker kommunalt får jag verkligen kämpa med att hinna föra barnen till dagis och sedan åka iväg till jobbet. Jag har märkt att jag bra kan skippa spinning och konditionssal då jag halvspringer med en liten i vagnen och en som står på ståbräda och ståbrädans hjul fastnar i snön.. :) Det som jag verkligen njuter av på arbetsresorna är att få sitta i lugn och ro i egna tankar. Man hinner filosofera om allt möjligt för sig själv... :) Dessutom brukar jag nästan alltid lyssna på musik så det är härligt och jag har nu under denna vecka tex "hittat" pånytt några sådana låtar som jag gillar, men glömt bort.

Nu är jag lagom sömnig efter en lång varm dusch så nu börjar jag verkligen längta efter sängen.. Snart är det veckoslut igen. På lördagen ska jag på flickornas ost och vinkväll till en kompis och det ser jag verkligen fram emot!

Ha det bra och Sweet dreams om det råkar närma sig läggdags för dig! Kram

("Jösses vad är det för plinkande?!" var sambons kommentar då han gick förbi och hörde min bakgrundsmusik.. ;D)

4 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Jag älskar det där "plinkandet"! Och filmen :)

Jag tycker också om att köra till och från jobbet. Avslappnande.

Ha en skön helg!

/Nina

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Hej vännen! visst är det svårt att hitta en tallrikshylla till bra pris....iallfall här i stan. Ska spana in drömhem och trädgård och se om jag kan få maken att snickra en hylla kanske :)
Kram

matilda sa...

så fint med dream ovanför sängen, snygga bokstäver också! :)
önskar dig en fin helg!

Anonym sa...

Jag tycker också om att åka t.ex.buss eller tåg då man kan bara sitta i egna tankar och ibland tom. "glömma bort sig" och plötsligt "vakna" "är jag här redan.." Jag ser också fram emot morgondagens ost- och vinkväll! Vi ses då! Många kramar! Nu skall jag också snart gå o sova... H:Minna =)