söndag 15 mars 2009

Barnrum i rosa och vitt


Dessa fina barnrumsbilder fanns i Allt i Hemmet nr 4/09. Jag gillar de ljusa färgerna, de fina möblerna, Maileg-kaninerna, tallrikshyllan för barnböcker... ja allt! :) Våra barn har ju gemensamt rum (Amanda sover dock ännu i vårt sovrum) så riktigt såhär ljusrött skulle vi inte kunna ha det då vi har en flicka och pojke som ska dela rum. I varje fall tycker jag att detta är härligt inspirerande barnrumsbilder! Kram

Klicka på bilderna så blir dom större!

7 kommentarer:

Lottaspace sa...

Hej!

Vad fin blogg du har!

Ser härligt ut! Visst är rosa rum fina, man får väl hoppas att man får en liten tjej nån gång..

ha en skön söndag!

Kram,Lotta

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Tack för tipset! vilket underbart barnrum verkligen! Måste köpa tidningen, tack och ha en fin vecka.

StrandviksVillan sa...

Det är så fint med rosa detaljer, men vår dotter har rosa tapeter!! Möblerna är dock vita och de flesta detaljerna. Föreslog idag nya gardiner åt henne, randiga i svart-vitt eller grå-vitt, samt lite mer svart/grå detaljer. Tror rummet kunde bli lite "tuffare" då och inte så sockersött (hon är åtta år och börjar själv tröttna på rosa)

Sanna sa...

Tack för era kommentarer Lotta, Lisa och A-C ! Jag kommer annars ihåg att jag har varit och sett på bilder från era barnrum på era bloggar och de är ju otroligt fina! Detta barnrum skulle nog ha blivit lika fint med ljusblåa detaljer istället för ljusrött, eller varför inte någon annan färg tycker jag i alla fall. :)

Lilja's Corner sa...

Verkligen sött. Jag älskar också maileg-kaninerna, sååå söta! Om dom inte vore så dyra skulle jag köpa hem ett helt gäng av dem ;)

Mia sa...

Kaunis lastenhuone, tykkään tuosta vanhasta sängystä eritoten!!

lyckostunder sa...

Så mysigt rum! Rosa är en härlig färg ;-)

Mina badrumsmattor har jag beställt från Ellos!

Kram Johanna