söndag 7 augusti 2011

Smile!


Hej på er! Sitter här med en kopp kaffe och lyssnar på musik medan sambon och barnen är ute. 
Borde visst ta itu med byket också.. 

Hade en rolig dag igår på Borgbackens nöjespark tillsammans med sambon, barnen och våra vänner och deras barn. Måste medge att jag också min kompis var minst lika ivriga att åka i alla attraktioner som våra barn, haha. Vi åkte även tillsammans i en ny slags berg-och-dalbana där man åker helt runt ett varv upp och ner och sedan runtruntrunt.. Är egentligen ganska höjdrädd, men så alltför nyfiken på att prova så.. Där stod vi sedan och köade och tittade på med hjärtat i halsgropen på hur andra åkte.. Just före det var vår tur att åka var jag tvungen att fråga dem som stod framför oss om de hade åkt förut och om det var hemskt.. Jo, riktigt riktigt hemskt!! sade den unga mannen framför oss. Varefter han tillade: det är alltid roligast om man är lite rädd före. Roligt var det, trots att vi kände oss lite snurriga en stund efteråt.. Senare hemma talade sambon och sonen om att våga eller att vara rädd för att åka i något.  Sambon sa så bra "man kan aldrig vara modig om man inte har varit rädd först".


 Tack för era kommentarer! Ha en bra dag allesammans!
                                   

4 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Han är klok, din sambo :) Vi brukar vara på nöjespark varje sommar, men i år har vi inte hunnit än. Gillar speciellt gamla berg-och-dalbanor, som den på Borgbacken. Extra spännande blir det då det knakar och brakar...

Jag gillar dina instagram-bilder jättemycket! Det är en sån härlig känsla i dem.

Anonym sa...

Jag blev nog glad för många år sedan då Katapulten gick sönder på Borgbacken. Det var ju bara jag i gänget som gav efter och lovade dig att åka med dig.
H: Din kusin

Nina/littleperky sa...

Det var säkert kul på borgbacken! Ska dit nästa vecka bara det inte regnar. Vi borde absolut ta och ses och hitta på nåt med barnen. Överväger en brunch nästa helg, eller så nån helg senare. Vet inte säkert planerna....men skickar inbjudan på FB om och när det blir av :-)

alegni sa...

jag är inte mycket för nöjesparker, men gillar dina bilder därifrån!
roligt att höra att er väns operation gått bra. sissel som reste med oss till london fick en njure av sin pappa martin när hon bara var ett år gammal, och båda har mått bra sedan dess :)