torsdag 25 augusti 2011

...


 Dagis, förskola, jobb, lunch ensam med en tidning eller med arbetskompisar, 
panadol hot på jobbet efter två dagar hemma med någon superflunssa.
Äppelpaj och vaniljsås, tonnfiskpasta två dagar i rad..
Soffhäng, varm kakao och tända ljus.
 Vardag- men inget illa med det egentligen. Livet helt enkelt. :)
Idag har jag sett på medan min äldsta älskling njutit av att leka och spela  fotboll med en massa andra barn och trevliga tränare. Sambon på fotobollsinfo och jag och våran minsta skrutt med sin brors gamla Ronaldo-fotbollströja rödögd och snorig efter 20 min gråtande vid fotbollsplanen (sedan skratt och bollspel med andra små som likaså varit för små för att spela i lag, men inte för att ha roligt tillsammans.) Nästa vecka skall vi bekanta oss med barndans. Tycker inte att små barn behöver så många hobbyn, men tänker att om de hittar någonting som de tycker är roligt så varför inte prova på det då.


 Funderar på om jag skall fortsätta blogga eller inte, eftersom jag just nu inte känner för att visa vårt hem, barn eller dylikt som jag gjort tidigare. Kanske söker bloggen nya former, försvinner bakom ett lösen eller tar en lite längre paus. Å andra sidan tar jag inte så allvarligt på det här med att blogga, trots att jag haft bloggen i flera år redan och tyckt att det varit roligt..  Gillar att göra något kreativt och att fotografera samt alla fina tips och vänliga människor jag kommit i kontakt med. Har faktiskt aldrig råkat ut för någon negativ kommentar eller dylikt. Enbart vänliga kommentarer att bli glad över. Tack för dem. Har välat skriva personligt utan att vara privat, men mitt liv finns inte i bloggen och bloggen är inte mitt liv.. Får helt enkelt se hur det blir med min blogg i framtiden.

Ha det bra alla fina!
Sanna

4 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Du är så konstnärlig Sanna. Jag får lust att printa ut ditt kollage och lägga upp det på väggen!
Jag tycker om din bloggstil, så avslappnat. Jag funderar också mycket på mitt bloggande just nu, kanske tar bloggen en annan form... Skulle vilja ha ett syfte med bloggandet, men har inte riktigt något. Men som du skrev, jag försöker också att inte ta bloggandet för allvarligt.

Önskar dig en skön helg!

Anonym sa...

Fina bilder från Domarby gård! Ha det bra! H:Minna.

StrandviksVillan sa...

Oj då, vi är flera som funderar just nu...
Jag kommer nog att fortsätta, men skulle gärna få till en förändring av nåt slag efter 3,5 år.
Vändningen för mig var att bli peppad av läsare, både i kommentarsfältet, men även ansikte mot ansikte med flera läsare.

Tror det är bra med pauser då och då samt fundera över vem man bloggar för, sig själv eller för läsarna? Eller kanske både och?
Hoppas jag får fortsätta läsa om du låser bloggen.

Ha en skön söndag!
kram, Ann-Christine

Jenny sa...

Moikka, aijotko lopettaa bloggailun? On ollut aina niin kiva käydä kurkkaamassa mitä olette puuhailleet, harvoin vaan on tullut jätettyä kommentteja. Mä just uskaltauduin aloittamaan oman blogin, jos haluat käydä kurkkaamassa: pienipellavasydan@blogspot.com. Kiva olisi taas nähdä pitkästä aikaa. Mukavaa syksyä teille:)! T. Jenny