onsdag 3 augusti 2011

If it makes you happy...Hej på er! Tittar in med lite blandade bilder igen. Ja.. och så blir det dessa fyrkantiga igen.
Många saker att vara glad för just nu känns det som. Hörde idag att sambons bästa vän som väntat på en ny njure genomgått en lyckad transplantation!! När man själv är frisk kan man knappt fatta hur det måste kännas för den som är allvarligt sjuk. Man tar livet för självklart, trots att varje dag är en gåva i sig..


Glädjer mig också över god lunch på jobbet och trevlig kaffestund tillsammans med fina arbetskamrater, att barnen verkar trivas bra i ny dagisgrupp samt förskola (trots att den inte börjat helt officiellt ännu) samt dottern som gläds över att få börja på barndans. Så kan jag inte låta bli att glädjas över världens vackraste fotografier.. Vi har nämligen varit på en familjefotografering med en fotograf som jag beundrar och bilderna hon tog blev verkligen fina och dessutom så var själva fotograferingen en så rolig upplevelse i sig.

Såg en så fin röd lampa som hade passat perfekt i sonens rum på återvinningscentralen, men men.. då jag lät bli att köpa den och gick igen idag så var den ju inte kvar mer. Hittade istället en korgställning för tidningar och brev riktigt billigt. Men saker att ju bara saker så är det ju bara. Det viktigaste är osnyligt för ögat..

Vad blir du glad över idag?

Önskar dig som tittar in en bra dag och trevlig fortsättning på veckan!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är glad att jag har ännu semester men också att jobbet börjar nästa vecka igen!(Bl.a...) H:Minna.

Lilja's Corner sa...

Jag har haft en riktigt jobbig dag idag, men så började mannen gräva en ny rabatt åt mig då jag bad honom. Då blev jag lite glad igen. Och nu blev jag glad av dina stämningsfulla bilder!

gunn( my colour blue ) sa...

Nydelige nydelige bilder.

StrandviksVillan sa...

Å jag är hjärtligt glad för er transplanterade väns skull!!
Vi har nämligen samma pärs framför oss med vår minsting... visst är man orolig, men det är bara att ta en dag i taget.

Sen är jag glad för det härliga vädret, min trädgård, att vi ska åka på bostadsmässan imorgon och att jag har börjat måla på balkongen :)