söndag 14 augusti 2011

Let my shoes lead me forward..


Hej på er! Idag blir det några bilder på mina nya boots. Verkligen sköna på foten och jag gillar den lite lägre modellen. Vagabond är en favorit och jag har haft och har många hållbara och bekväma skor av det märket. Detta säger jag utan att göra betald reklam, haha. Ville bara tipsa er om något som jag gillar. 

Det blev inte bio igår, men en massa grillmat, gott vin och äppelpaj i trevligt sällskap. Så såg jag filmen Letters to Juliet igår så allt som allt har det blivit två filmer denna helg. Trots att jag hört mycket positivt om Letters to Juliet så måste jag säga att jag blev lite besviken på den. Kanske var det meningen att det skulle vara så ytligt och förutsägbart att det nästan skulle uppfattas som ironi/ parodi över just denna filmgenre..? eller så var det bara en romantisk feelgoodfilm som jag inte förstod mig på? Filmen 127 hours kan jag däremot rekommendera er. Inte den bästa jag sett, men helt klart sevärd. Det är en fantastisk, men stundom lite obehaglig historia, som är baserad på en verklig historia. Ids inte berätta desto mer, utan ni får helt enkelt se själva. Här kan ni se filmens trailer. 

♥ 
Sanna

3 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Hej Sanna! Nice shoes! Jag har ett par låga mockaboots som jag väntar på att få börja använda (dom är fodrade). Gillar att dina har det fina mönstret på sulan.

Jag gillade också 127 timmar. Kom på nu en grej: då jag och mannen jobbade i trädgården och han sågade ner några träd i ett stenröse och sa "oh no, this tree has gone 127 hours!" För det satt fast mellan två stenar. Haha...

Vi såg på en film som hette Limitless igår, som handlade om en kille som fick tillgång till hela sin hjärnkapacitet (http://www.youtube.com/watch?v=jOLqNOfzus4). Den var bra och snyggt filmad, men jag gillade inte slutet.

Jag ska försöka hjälpa dig med actionsen nån dag snart, då jag själv har photoshopen öppen!

Ha en fin vecka!

Lottaspace sa...

Snygga skor!
Härliga bilder i inlägget innan!
Ha en skön kväll!
Lotta

Rövarmamman♥ sa...

Super fina skor! O super fin blogg! Första gången jag kikar in här! Önskar dig en toppen dag! Kram