söndag 10 januari 2010

Vinterhelg

Hej på er! Jag sitter här med en mugg Panadol Hot, eftersom jag är lite flunssig just nu. Jag tänkte att jag skulle visa er lite vintriga bilder från veckoslutet. Det är så underbart vackert ute nu med det snötäckta vinterlandskapet. Kylan är jag nog inte riktigt lika förtjust i, men det gäller att klä sig varmt.. Barnen gillar bl.a. att åka pulka i snön och att göra snöänglar. Denna helg har vi också fått njuta av lite tumistid med sambon, då min snälla mamma varit barnvakt, och firat nio gemensamma år. Vi har varit på bio och ätit gott på en av våra favoritrestauranger. Idag har vi gjort pizza tillsammans med barnen. Det var jätte länge sedan vi gjorde pizza själv, men detta ska jag absolut börja göra oftare för det blir ju så gott! Ett bra tips som vi fick av sambons syster är att bre på lite santa maria bbq sauce hickory på pizzabottnet tillsammans med lite tomatpyre för en supergod smak.
Jag vill önska dig som tittar in en fin ny vecka!


Kram Sanna

8 kommentarer:

Sabina sa...

Härliga bilder! Jag gillar inte heller kylan, alls! men det är ändå vackert när allt är snötäckt.
Hoppas din förkylning går om, sov med ullstrumpor det borde hjälpa! :)
Ha en bra vecka!
Kram S.

Elina sa...

Ihana sävymaailma näissä kuvissa, kaunis :). Ja tuo bbq-kastike kuulostaa kokeilemisen arvoiselta vinkiltä, täytyykin katsella seuraavan kerran kaupassa käydessä.

Jätit jonkin aikaa sitten kommentin blogiini, vastavierailulle tulin jo aikoja sitten, mutta vasta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Tulen kyllä toistekin!

Iloista uuden viikon alkua, toivottavasti flunssa hellittää :).

StrandviksVillan sa...

Sååå jättefint du fångat allt på bild!!
Jag har också - äntligen med nya kameran - lyckats få många fina bilder på barnen, men dom vill jag inte visa i bloggen.

Hoppas du kryar på dig snabbt!
kram, A-C

Lilja's Corner sa...

Åh, ni har nog riktigt fin vinter ni också! Och en bra fotograf! :)

Marimekkos vita mugg med svarta prickar är också fin! Jag gillar formen på den också.

Hoppas du kryar på dig snabbt så du får fortsätta att njuta av snön medan vi har den.

Fröken Fräken sa...

Usch vad tråkigt att du blivit sjuk, jag hoppas att det snart går över! Här fortsätter jag att njuta av vårvädret som jag faktiskt kallar det för när det är kring nollstrecket :-D Inte så ofta det händer i januari här uppe!

Anonym sa...

Fina bilder! Faktiskt fint med vitt snö överallt! Speciellt träden ser fina ut då de är vita, det ser nästan ut som om någon hade sprayat vitt på träden.... Ha det bra och Krya på dig! Vi ses! H:Minna

anana sa...

Nämä kuvat kyllä kuvaavat talven täydellisesti, muuta ei tarvita. Aivan ihastuttavaa <3

alegni sa...

åh, så fina bilder, sanna, i synnerhet den på din dotter - den är alldeles underbar!
visst väcker både marimekkos koppar och skålar habegär... ;)
hoppas du känner dig bättre idag!