onsdag 20 januari 2010

Svart och vitt
Denna vecka har börjat riktigt bra med bl.a. en skolningsdag på jobbet på en herrgård med god mat och trevlig stämning samt fotokursen igår. Igår tittade vi på helgens foton från fotoexkursionen (där jag ju inte var med) samt lite andra bilder. Det var verkligen givande och otroligt inspirerande att titta på de andra kursdeltagarnas kreativa fina bilder. Nu känner jag att jag verkligen borde åka till Sveaborg något veckoslut och fotografera lite jag med. 

Idag visar jag lite bilder med temat svart och vitt.  Det gamla Dominospelet har jag hittat på loppis och det var verkligen ett riktigt fynd! De roliga knappörhängena köpte jag faktiskt idag. Nu skall jag gå och äta lite middag som sambon har lagat och efter det tror jag det blir lite Dominospel med sonen och eventuellt lite virkning framför tv:n då barnen har somnat. 

Ha en bra onsdagkväll och trevlig fortsättning på veckan!


Kram Sanna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag borde komma till er och spela lite domino någon dag! =) Och va fin svart vit mumin mugg du har! =D Nu skall jag fara till jobbet.. jag har nattur! H:Minna

Sabina sa...

Oj, vad spännande med fotokurs... men du är så duktig på att fota reda!
Snyggt med svart-vitt, färger jag gillar mer och mer.
Kram Sabina

alegni sa...

attans också, vad det ändå är snyggt med svart och vitt. jag hade min svartvita period under studietiden på 80-talet och en bit inpå 90-talet). när vi flyttade in i vårt nuvarande hem gjorde jag mig av med allt. så här i efterhand kan jag tycka att jag kunde ha sparat något...

Ullis sa...

Jättesnyggt, Sanna! Svartvitt är aldrig fel, men jag kan också konstatera att jag har väldigt lite av det hemma. Kanske det ändå finns om jag tittar efter riktigt noga.