söndag 17 januari 2010
Tack för era snälla kommentarer och krya på -hälsningar! Känner mig fortsättningsvis lite flunssig och hängig, vilket inte förbättrats av en hektisk arbetsvecka då även dottern haft öroninflammation och i princip vakat två nätter i rad.. Nu har det varit skönt med veckoslut och trevligt program då vi bl.a. haft gäster, storstädat (rättare sagt trevligt då den väl är gjord..), ätit en massa god mat samt varit ganska mycket ute med barnen. Idag skulle jag egentligen ha åkt på fotoexkursion med min fotokursgrupp, men eftersom jag inte känner mig helt frisk än gick jag istället på en liten utflykt med barnen. Barnen matade änder vid Tölöviken och jag försökte fotografera, men.. ja ni ser att det blev suddigt. Inget som jag är direkt förvånad över.. De stackars fjäderbollarna hade svårt att stå stilla då sonen fullkomligt bombarderade dem med små hårda brödbitar medan dottern i sin tur försökte klappa dem... Jag får visst muta dem (= fåglarna och barnen) med lite bulla någon annan dag för lite bättre bilder.
Väl hemma igen, efter vår lilla fågelsafari, avnjöt jag lite hett svart kaffe ur min nya Marimekko-mugg. Egentligen hade vi ju kanske inte behövt några nya koppar, men dessa kunde jag bara inte motstå.. Gillar verkligen formen och mönstret. 


Kram, Sanna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också nångång varit och matat änder vid Tölö viken och änderna kan vara ganska fräcka. En drog mig i byxbenet för att få mat... Annors nog mysigt att mata fåglar. Speciellt på vintern då de har så svårt att hitta mat själva. Ha en bra vecka! H:Minna

Nina/littleperky sa...

Jag älskar dom där kopparna, och har funderat på att köpa av dom. De är lite speciella, men fungerar ändå som baskoppar.
Det var säkert en spännande ankpromenad för barnen. Borde gå oftare runt tölöviken, det är en fin promenadväg.
Hoppas du är friskare nu!

Lotta sa...

Vi har änder här intill vårt hus vid sjön och där är de nog så snåla... men skoj är det ju alltid att mata dem!
Vad fint det ser ut med ett ljus i Mariskålen, har aldrig ens tänkt på att sätta en tuikku dit..
Ha en fin dag ,
Lotta