lördag 30 januari 2010

Roliga barnkläder


Just nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och njuter av att det är helg och ledigt. Denna helg har vi inte planerat in så mycket program förutom att vi skall åka till simhallen med min syster och barnen imorgon. Barnen älskar vatten och nu då det är så kallt att man inte vill vara ute speciellt länge så är simhallen ett bra alternativ för barnen att få bort lite överloppsenergi. Den simhall vi brukar besöka har även flera varma bassänger med bubblor, rutschkana och små vattenfall så det är riktigt roligt att åka dit då man inte behöver frysa i kallt vatten.


Dessa bilder kommer från danska Luckyboysunday och man kan väl inte bli annat än glad då man ser dessa fina bilder och roliga barnkläder.

Kram Sanna

5 kommentarer:

Nina/littleperky sa...

Häftiga barnkläder, tycker jag! De är mer konstnärliga än många andra barnklädesmärken, och bilderna är snygga. Lite i den stilen som jag skulle vilja göra, efter lite avancering :-).
Hoppas det var roligt i simhallen!
Kram!

Anonym sa...

Fina barnkläder! Och simma flitigt! =) H:Minna

alegni sa...

ha det bra i baljan!

Marja sa...

Minäkin istahdin hetkeksi kahvikupposen kera nauttimaan rauhasta - muu perhe lähti luistelemaan. Oikein mukavaa viikonloppua sinne suunnalle!

Fröken Fräken sa...

Lugn helg här också! Fast egentligen hade jag helt andra planer, men man kan inte argumentera med en förkylning, man får bara finna sig i att man måste vila... Hoppas att ni hade kul på badhuset!