måndag 19 oktober 2009

Vintage stories
Dessa plagg ur KappAhls nya Vintage stories-kollektion skulle när som helst få flytta in i min garderob! Dessa skulle säkert passa bra med svarta strumpbyxor och svarta stövlar. Jag tror faktiskt att jag ska ta och åka en sväng till KappAhl någon dag och se om dessa kläder är lika fina i verkligheten som på bild.. Kläderna längst ner är barnkläder och även dessa skulle jag gärna köpa åt dottern (men just nu behöver hon nog inga nya festkläder). Resten av kollektionen kan ni se här.

Vad tycker ni om Vintage stories-kläderna?
Kram, Sanna

7 kommentarer:

Pieni Lintu sa...

Dom är ju härliga!!!!

Anonym sa...

Fina kläder. H:Minna

alegni sa...

de är jättesöta!

Fru Grön sa...

oj oj oj vilka fina kläder! Och vilken fin blogg du har! Jag kommer tillbaka och kollar när jag har lite mer tid!

LInda

Galleri MochB sa...

Kikade just in på denna sida :O) Synd bara att jag redan köpt julfestkläder åt barnen... fast tur att jag inte gjort det åt mej själv!!

Fröken Fräken sa...

FIna kläder, men jag tror inte att jag just passar i allt, men man kan tycka att kläder är vackra ändå. SÅg att Kappahl hade 25 % rabatt på allt stickat så det ska nog bli en tur dit för mig med :-)

Lilja's Corner sa...

Jättefina! Jag borde åka till stan på lördag så man skulle kanske ta en sväng via Kappahl. Jag gillade den svarta barnklänningen och blev besviken då du skrev att den är just för barn... ;)