torsdag 29 oktober 2009

Gammalt bord
Idag får ni se mitt nya bord, dvs. ett gammalt bord som jag köpt via huuto.net. Jag hade först tänkt att vi skulle ha bordet som skrivbord, men eftersom det blivit en liten miss från min sida beträffande bordets storlek, och det faktum att bordet snarare skulle kunna fungera som ett skrivbord för ett barn, så får det nu istället fundera som sidobord i vårt vardagsrum.Visst blev bordet även helt fint såhär? Vet inte om korgen kommer att vara vara där under bordet, men det kan nog vara kul att ändra om vid bordet med lite prydnader, som nu till jul.

Just nu önskar jag att dygnet skulle ha lite fler timmar, eftersom heltidsjobb, hushållssysslor och småbarn tar sin tid av dagen. Den lilla "egna" tiden på kvällen skulle jag gärna dela mellan att läsa en bra bok jag har på hälft, ett nytt virkprojekt och att läsa instruktionerna till min nya digisystemkamera. Ikväll tror jag att det blir att koka en kopp varmt te och att försöka lära mig använda min nya kamera. Imorgon kommer barnens lilla kusin till oss så att jag ska kunna fota alla kusinerna tillsammans och på söndagen åker jag på min första fotoexkursion (visar säkert lite bilder därifrån nästa vecka).. 


Mitt i vardagen då speciellt kvällen kan kännas lite jobbig ibland då barnen ska läggas och alla är trötta, en liten som är trotsig och skrikig och inte vill ha blöja och pyjamas på så värmer det så mycket då samma lilla trollunge väl ligger i sin säng och ropar "Puss, mamma!" just då man är på väg ut ur rummet. Den äldre ska också kramas om och bäddas in bland två mjukishundar, en tiger (vars ränder slitits bort i tvätten) samt en stor mjukisleopard och ett virkat kex.. 


Skönt att det är fredag imorgon! Ha en riktigt skön helg allesammans!


Kram Sanna

13 kommentarer:

Anonym sa...

Fint nytt bord ni har. Ha ett trevligt veckoslut! H:Minna

Maliva`s verden sa...

Hei, så utrolig koselig blogg du har. Takk for titten, jeg titter gjerne innom igjen. Klem fra Maliva

Lilja's Corner sa...

Det låter mysigt med nattningsritualen, trots att det säkert kan va jobbigt ibland.
Snyggt bord och framför allt snygg bild!

Marita sa...

Fint bord.
Ritualer före läggdags är viktiga hos oss också.
Fler timmar sku jag också behöva.
~Marita~

alegni sa...

ett virkat kex i sängen - hehe, du har humoristiska barn, sanna :)
bordet är jättefint. det liknar ett av borden som står kvar i svärmors hus. det som står på bordet är också snyggt!

StrandviksVillan sa...

Fina bilder av ditt fina bord! Snyggt pyntat och du har rätt i att där kan du ändra om ofta, ofta :) Efter humör!

Virkat kex i sängen är ju mycket bättre än ett riktigt, då slipper man ju smulorna, hihi!
När jag tänker efter skulle det vara bättre i köksskåpet också...

Ha en fin fredag!

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Superfint!!!du har ett så vackert hem Sanna!kram och trevlig helg.

Fröken Fräken sa...

Jättefint bord! Har också gjort den erfarenheten att gamla bord är det oftast en helt annan höjd på än nytillverkade. FÖr höga för soffbord och någon dm för låga för att funka som matbord tex. Men fina är de ändå! Man kan ju inte ha för måna sideboards väl ha?

Visst känner jag igen mig i tidsbristen, därför är det så skönt med tre dagars ledigeht och förhoppningsvis hinner man göra lite mer av det man vill och inte det man måste..

Jag tror att den som fällde den negativa kommentaren inte gjorde det för att såra och vara elak, utan mer inte hade någon insikt i hur den kommentaren togs emot hos mig... hoppas jag... Men jag försöker också tänka att när någon säger något elakt så bottnar det oftare i något problem hos den personen; osäkerhet eller avundsjuka. Men idag känns det iaf mycket bättre!

Nina/littleperky sa...

Hihi, ja grejer i sängen låter bekant!
Här börjar trotset visa sej allt mer också. Blöja, vantar, kläder m.m. ska helst inte alls sitta på. Det är bara "vill inte" åt allting :-).

Skrivbordet är fint! Har själv haft ett mycket liknande skrivbord, som var min mommos.

Vill du se vad som hände med en av kalasballongerna kan du kolla på min blogg ;-).

Hanna sa...

Pöytä on tosi hieno! Ja kuvat myös todella kauniita.

Mukavaa viikonloppua!

ღ Fyra årstider sa...

Underbart bord. Visst är det svårt att få tiden att räcka till.
Kram Lotta

Saratilda sa...

Vad fint bord

Vit och pastell sa...

Jättegulligt bord. Visst är det jobbigt när alla är trötta - men när det kommer såna goa tillrop från barnen så är det som om det är värt allt slit!

Kram maria