söndag 25 oktober 2009

Kalas
Idag har vi firat lilla frökens 2-års kalas, eller egentligen har vi haft två kalas då vi bjudit vänner och släktingar på olika tider. Att ha två kalas betyder ju också att det blir lite mer att baka, i princip dubbelt upp av allting, men som tur hade min snälla mamma ställt upp med att baka en paj och kakor. Tack mamma! Så roligt det är med kalas, man träffar många nära och kära vänner och släktingar på en gång så visst är det värt alla förberedelser och allt jobb egentligen. För ni som har barn vet nog att det även kan vara ganska tungt med kalas.

Jag brukar aldrig ta så mycket bilder på fester, eftersom jag varken hinner eller har lust att umgås med folk via en kameralins. Efteråt, som nu, ser jag att det inte ens finns några bilder på dottern som jag kunde visa.. Man borde väl hitta en gyllene medelväg även där.. Imorgon är det fotografering på dagis så jag hoppas på fina bilder på barnen. Dessutom har jag nu fått min nya digisystemkamera, det blev en Nikon D90, men väntar ännu på objektiv som jag beställt. Spännande! Jag längtar efter att få ta lite bilder med nya kameran..

Det känns som att helgen just börjat... men imorgon är det måndag igen och en fullspäckad vecka framför.. Nu ska jag värma lite te åt mig och läsa lite innan jag går och lägger mig.

Kram på dig som tittat in!
/Sanna

8 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Det är svårt det där med foton från kalas. Jag brukar också stå där utan foton då kalaset är slut. Eller så tar jag några paparazzi-foton då folk äter och de verkligen inte visar sig från sin bästa sida ;)

Ni har pyntat riktigt fint! "Bollarna" i taket är mysiga!

Grattis till nya kameran! Jag längtar efter en egen systemkamera, det är nog bara att spara pengar... Varifrån har du beställt?

JH sa...

Tack för kalaset, det var roligt! Trevliga vänner har ni också :-).

Nina/littleperky sa...

Det var jag som skrev förra inlägget, var tydligen inloggad på J:s konto. Men tror han skulle ha sagt detsamma ;-).

alegni sa...

när kalaset väl är igång, brukar kameran få spela en mindre framträdande roll. man hinner ju inte med allt. man borde kanske anställa en fotograf till sådana tillfällen :)
wow, en d90! ska bli kul att se vilka konstverk du åstadkommer med den :)

Sabina sa...

Mmm... så mycket gott! Grattis till 2-åringen lite i efterskott!
Kram Sabina

StrandviksVillan sa...

Kommer inte ihåg om jag redan grattade... annars GRATTIS!!
Vilken kul fjärilstårta :)
Samma här, jag glömde helt bort kameran de senaste två kalasen hos oss... Trist! Men man hinner helt enkelt inte med, ska ha tillräckligt många bollar i luften ändå ;)

Kul med ny kamera!!
Själv funderar jag ännu... Vet egentligen inte varför jag drar ut på det?

Ha en bra vecka!
A-C

Anonym sa...

Tack för kalaset!! Fint och gott! Vi ses! H:Minna

Mia sa...

Onnea pikkuneidille!!

Kaunis on kattaus ja kakku muutenkin!! Saanko udella mistä ostit noita pastellinsävyisiä palloja? Etsin niitä kaikkialta viime maaliskuussa pojan synttäreiksi, enkä löytänyt... :(