tisdag 7 april 2009

VardagslyxFör mig innebär vardagslyx ganska små saker, tex. kan det vara att få njuta av lite "egen tid" med shopping, en bra bok eller tidning, träffa någon kompis eller då något roligt helt oväntat dyker upp. Denna vecka har det kännts ganska lyxigt att sambon har lagat mat flere dagar i rad och maten har varit färdig då jag har kommit hem från jobbet. :) Ikväll lagade sambon tex makaronilåda med mycket ost och burritokrydda (annars ett litet tips på hur man "lyxar" till så vardaglig mat som makaronilåda. :) Prova att krydda maletköttet med tex Santa Marias burritokryddpåse) Skönt att ha maten färdig att värmas upp då vi alla kommer hem trötta och hungriga efter jobb och dagis..

Nyligen köpte jag också denna duschcreme och bodylotion från The Body Shop som doftar helt ljuvligt. Härligt att smörja in sig i denna bodylotion efter en lång varm dusch. :) En annan favorit är Body Shops Moringa-serie. Detta är annars en ny tillfällig serie som bara finns så länge lagret räcker och är dessutom lite billigare än vad dessa produkter normalt brukar vara.. :)

Härligt med bara två dagar jobb och sedan fyra dagar ledigt! Kram

6 kommentarer:

Anonym sa...

Den bästa lyxen e just små grejer som man kan njuta av i vardagen.:) O makaronilåda med mycket ost e gottigt!:)/Jessica

Anonym sa...

Det var så roligt att ta en drink hos er o sen gå ut o dansa.Vi måste göra om det snart!!Jag har inte ännu öppnat mina duschkräm och body lotion från body shop men jag skall bara de gamla tar slut först.. =) Nu skall jag gå ut o njuta av vardagen med att ta en promenad i vårsolen.Sedan o simma!Många kramar från Minna.=)

Sanna sa...

Jessica: Visst är ju makaronilåda gott! :)
Minna: En drink eller flere.. ;) Jo, det var nog en rolig kväll! Jo, ljuvligt med sol ute, men vi ska på bolagsstämma ikväll..

Sabina sa...

Det är dom små sakerna som förgyller vardagen! Min mans favoriträtt är också makaronilåda, som han ibland förgyller min vardag med :)
Ha en skön påskhelg!
Kram Sabina

Lilja's Corner sa...

Du har helt rätt i att det är små saker som är vardagslyx. Den där doften tror jag att jag också skulle gilla.

Hanna & Hugo sa...

Hej
Ja visst är det underbart skönt att få ta hand om sig i mellan åt..
Små saker som känns så lyxigt & behövligt som gör att det känns såå
bra efteråt =)

Ha en underbar Påsk helg
kramar Maria