måndag 13 april 2009

FågelburDenna fågelbur hittade jag av en slump då vi var och inhandlade mat till helgen. Jag har redan en tid letat efter en passlig fågelbur till min murgröna som jag har ovanpå en hylla i vardagsrummet. Sambon var lite förundrad över varför jag ville köpa en fågelbur, men själv är jag nog riktigt nöjd.. :)

Idag har jag gått igenom barnens gamla kläder som jag ska föra till loppis nästa vecka. Helt massor är det och det känns bra att kunna tömma lite lådor så att man får plats för nytt. Jag har inte tidigare varit och sälja på loppis, utan brukar låna eller ge saker vidare till vänner och bekata. Nu har jag även lite större grejer som Emils sängöverkast och kuddar som jag kommer att sälja så jag tänkte passa på att föra lite mer på en gång till ett barnklädsloppis (som är självbetjänings lopptorg så jag behöver inte själv stå och sälja). Snart ska vi åka iväg igen till släktingar. Imorgon är det vardag igen, men nu är det ju i allafall lite kortare arbetsvecka.. :)

Tack för era kommentarer! Hoppas ni haft det bra och ha en bra dag i dag med
! Kram

3 kommentarer:

Millas hem sa...

Ja, ibland har man tur och "ramlar" över något fint! :)

Kram Camilla

HEMLÄNGTAN sa...

Det känns verkligen skönt de gånger man lyckas rensa bland saker och kläder! Jag har precis börjat i vår källare och det kommer bli många vändor till secondhand.

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad fint du har gjort med buren.
Kram Lotta