torsdag 16 april 2009

Ögonblick


Det finns så många fina foton på barnen som finns förevigade, men i mitt eget minne. Ofta blir det så att man ser att just detta ögonblick, just den minen, just detta skulle jag vilja föreviga, spara.. Men förrän man har plockat fram kameran har barnen redan sprungit iväg och förtrollningen är bruten.. :)Är det inte så att vi genom foton vill föreviga det som är betydelsefullt för oss och som vi vill komma ihåg. Stanna tiden. Fina bilder på barnen är inte alltid så lätta att ta.. Visst lyckas jag ibland ta bilder på barnen som blir helt okej då de är koncenterade med att tex se på tv, någon lek eller sitter vid matbordet. Ibland skulle det vara roligt att lyckas ta fina bilder på barnen med deras sötaste kläder och dagsljuset vackert i ansiktet.. :)

Visst ser de helt söta ut såhär också? :D Bilderna är tagna ikväll då gullungarna hade full hålligång och jag hade svårt att hålla mig för skratt då jag såg på deras lekar.. ;)

Ha det bra! Snart är det helg igen!

6 kommentarer:

Millas hem sa...

Ja, det är de där ögonblicken man vill bevara i sitt minne!
Då är kameran bra!!

Kram Camilla

Galleri MochB sa...

De spontana bilderna blir ju oftast de bästa, såsom dina ... :O) Ha en skön helg! Kram Mia

En vit vardag sa...

Ojj tack skall du ha! Vad roligt att höra! Du har själv en väldigt mysig blogg och så söta barn!! :) Roligt när någon kommenterar så att man vet vem som läser bloggen.
Ha en riktigt trevlig dag!

Sabina sa...

Söta trollungar! Oftast fastnar de bästa ögonblicken inte på bild!
Men vilka underbara rödprickiga stövlar!!!
Ha en skön weekend!
Kram Sabina

Tre rum sa...

Tack för kommentaren på vår blogg. Kul att hitta nya bloggar vi inte upptäckt än!

Hem och Lycka sa...

Jaa, the moment's gone som jag brukar säga när jag vill fota nåt av barnen i vår kompiskrets eller familj och man inte hinner.. Men dessa var ju underbara!

kram