torsdag 2 april 2009

GäspJag tycker att jag har varit lite trött hela veckan (speciellt på morgnarna). Det tar nog lite tid för den inre klockan att ställa om sig till sommartid skulle jag tro.. :) Härligt är det i alla fall att dagarna känns så mycket längre nu då det är ljust ute allt längre. Många riktigt soliga dagar har det ju också varit! Just nu ser jag verkligen fram emot veckoslutet, eftersom det ser ut att bli allt möjligt roligt program då.

Sedan då barnen har gått och lagt sig så ska jag koka lite te åt mig och läsa lite nya inredningstidningar som jag köpte idag efter jobbet. Hoppas ni andra är lite piggare! Ha det bra!


Igår fick barnen sin första lilla flickkusin! Allt är bra med bebisen, men mamman hade det tyvärr jobbigare och måste opereras två gånger efter förlossningen.. :( Väntar så på att få träffa det lilla underverket!

3 kommentarer:

Hanna & Hugo sa...

Hej Sanna =)
Tack snälla du för kommentaren om mitt kök & kopparna.
Håller med dig om det här med sommar tid, underbart med ljusare kvällar men visst är man trött.
Grattis till kusinen & vilka härliga bilder på barnen du visar.
Ha en fortsatt underbar vecka
Kramar Maria

Anonym sa...

Va roligt att Emil och Amanda har fått en kusin!:)
/Jessica

Sanna sa...

Idag fick min kusin igen en liten flicka (som föddes fyra veckor tidigare än bf)så nu fick dom också en till småkusin!:)Imorgon ska vi gå och se på barnens lilla kusin till sjukhuset. bilder har vi redan sett och hon är jätte söt och ganska lik sin pappa.