fredag 13 februari 2009

Bokstäver i köket



Dessa bokstäver har vi äntligen fått upp på väggen i köket! Jag älskar verkligen bokstäver och skyltar med text i inredningen. Jag har nyligen också köpt två nya plåtskyltar med text som jag också ska ta bild på någon gång. Man ser kanske också på bilden att målfärgen har runnit lite på dom vita kanterna i dörröppningen..Får se när vi får dem målade. Kanske på veckoslutet då vi i varje fall ska måla klart i tamburen (som verkar ha varit ett evighetsprojekt även det)..:)



Samtidigt tänkte jag passa på att visa dessa två tavlor som vi har i köket. Jag tycker att dessa två vänner, räven och björnen, är så sympatiska. Jag har sett även fler tavlor med samma figurer så få se om det blir några fler tavlor med dem i något skede.. :) Klicka på bilderna så syns motiven tavlorna lite bättre.

Idag slutade jag tidigt från jobbet så det var verkligen skönt att hämta hem barnen relativt tidigt från dagis. Vi har redan hunnit baka och leka lite och så ska det bli allt möjligt roligt program på veckoslutet. Ska återkomma ännu under veckoslutet med lite nya bilder. Ha en trevlig helg! Kram

1 kommentar:

Anonym sa...

va fint d blev:)) glad alla hjärtans dag sister<3

<3:minna