lördag 26 mars 2011


Denna bild är tagen i vår lilla tambur/hall. Ljuset räcker tyvärr inte till för att ta bra bilder.. Mittemot detta finns två stora skåp med spegeldörrar (där våra skor och jackor finns samt korgar med mössor, handskar etc.). Till vänster finns en toalett och till höger -bakom draperiet- finns ett skåp, en lavoar och kran samt tvättmaskin och torktumlare (!) 

Då vi var för första gången och tittade på vår lägenhet så tyckte vi det var ett litet minus att uttag för tvättmaskin fanns på nedrevåningen under trappan och inte uppe i badrummet på övre våningen, men slutligen vägde de goda sidorna tyngre då vi lade ett bud.. Vi har hängt upp två olika draperier och nu tycker jag det fungerar helt bra. Laundry-påsen för tvätt brukar jag för det mesta ha i badrummet på övre våningen, men den fungerar också bra för att föra upp ren tvätt.. I toaletten, som finns till vänster, har vi dock ett skillt skåp med tvättkorgar och hylla för tvättmedel.


Denna bild har jag tagit enkom för er Ingela och Ann-Christine, som kommenterade om att era digiboxar inte blir överhettade av att vara inne i tv-skåpet.. :-D Då vi städade idag så passade jag nämligen på att flytta tv:n (samt playstation och digibox) och genast ser det så mycket bättre ut i mina ögon.

♥ 
                                                                          Sanna

5 kommentarer:

Min Morfars Hus sa...

Så fine bilder av et så fint hjem!

Ha en forsatt god helg.

Klem fra Gunn

StrandviksVillan sa...

*Fniss*
Tjusigt det blev!
Säger det igen: ni har verkligen en toppensnygg lägenhet!
Bra lösning med draperiet framför tvättmaskinen.

Ha en fin söndag!
A-C

Lyckoslanten sa...

Det ser verkligen fint ut, både med draperi och allt det andra ni har fått till!
Ha det gott under sista veckan i Mars! ♥

Lottaspace sa...

Så snyggt ni har det! Skulle nog gärna också gömma alla tekniska apparater.. önskar mig ett fint gammalt vitt skåp där man kan gömma tv och allt..

alegni sa...

ser man på :) man måste våga för att vinna! hoppas känslorna inne i skåpet inte går för heta nu ;)
jag håller med de övriga - ert nya hem är en pärla!