torsdag 24 februari 2011


Idag visar jag er tavelväggen i vardagsrummet som jag lovade er i mitt förra inlägg. Å andra sidan så vet jag inte om man kan tala om tavelvägg då det handlar om tavellister och några tavlor på rad?.. Jag tänkte att det skulle vara enklare såhär med tavellister så att det är lättare att byta ut tavlorna och även ha prydnader, som små ljus, mellan tavlorna. Jag  tycker det ser så fint ut på kvällarna med tända ljus mellan tavlorna på tavellisten. 


Ser ni förrästen popcornen (och någon plastleksak) under vårt matbord? :) Dessa bilder tog jag efter sonens 6-års kalas förra veckoslutet (och ännu ett kalas med dinosaurustema blir det nästa helg..). I och för sig kan vi nog ha smulor och leksaker på golvet annars också..

                                                               
                                                            Sanna

6 kommentarer:

Pieni Lintu sa...

Kivalta näyttää valokuvaseinä!

Mistä tuo vakstuuki pöydällä on? Kivan värinen. :)

Lyckoslanten sa...

Jag ser endast en fin vägg med vackra foton på tavellister! :o) Verkligen vackert! Jag har likadan vitmålade, men just nu med böcker på!
Ha en skön helg! ♥

StrandviksVillan sa...

Riktigt snyggt!!
Sådär ska nog jag göra också... för jag är så ombytlig. Har påbörjat en tavelvägg men irriterar mig på att ramarna inte hålls raka :( Sen är det ju väldigt mysigt med små ljuskoppar på listen också.

Gillar förresten också den grå väggfärgen!
Trevligt veckoslut!

Lilja's Corner sa...

Jag blir så glad då jag tittar in på din blogg... Jättefint att ha två lister ovanför varann! På min tavelvägg har jag fäst tavlorna på väggen, men jag funderar på att lägga dit en list också, så att jag kan variera lite.
Dina bilder på barnen är så härliga också.

Tack för din fina hälsning hos mig! Hoppas du har en riktgit fin helg. Kram/Nina.

Åsa sa...

Snyggt helt klart
underbar blogg
Kram
Åsa

Linda sa...

Jättefint, måste lägga idén bakom örat!