lördag 12 februari 2011


Hej på er! Kul om det är någon som tittar in här på min blogg fast det har varit så glest med inlägg... Jag har inte haft brist på inspiration för att blogga, gillar bloggandet och att läsa andras fina bloggar, men har saknat ork och känt att det varit helt skönt att sitta lite mindre vid datorn på kvällarna. Som heltidsarbetande småbarnsmamma blir det ju inte så mycket "egen tid" så istället för att knäppa på datorn då barnen somnat så har jag läst några bra böcker eller slötittat på tv. Även fotandet har det blivit mindre av nu en tid, men det blir det förhoppningsvis en ändring på nu då dagarna hela tiden blir längre och ljusare.

Idag får ni se några bilder från vårt kök (kök och vardagsrum flyter lite in i varandra). De öppna hyllorna i köket har vi nyligen målat och satt upp. Då vi flyttade in så var det en stor vinhylla med små lådor och en massa små fack för vinflaskor, som i och för sig var helt fin men opraktisk, så vi rev ut den. Tycker det blev helt bra med de öppna vita hyllorna, trots att köket annars är i ljust trä.

Idag har jag bl.a. lekt ute med barnen, städat och varit i simskolan med sonen. Imorgon skall jag gå och se på Disney on Ice med barnen och några kompisar med barn. Nu blir det ett glas rödvin och en film bara barnen somnat.


Trevlig fortsättning på helgen alla fina!
Sanna

4 kommentarer:

B sa...

Hello! Love your kitchen.:O)
Hope you have a lovely weekend. B x

Anonym sa...

Hej! Blev ju jätte fräscht o se ut med vita hyllorna i köket!;) /J

Maria sa...

Så fint ni har det! Jag är ett stort fan av öppna hyllor!
Bloggandet ska ge energi och inte ta! Det går upp och ner så låt det ta den tid det tar och inspireras av andra undertiden, så brukar jag göra! Men kul är det att upptäcka ett nytt inlägg här hos dig.

Sköt om dig och ha en fin söndag!
Kram Maria

Anonym sa...

Fina bilder igen! Ha en trevlig Vändag! Hälsningar:Minna