söndag 2 januari 2011


Hej på er! Länge sen sist! Det blev visst en liten bloggpaus då vi flyttade och så kom och gick både jul och nyår... Idag får ni se några bilder från vår nya radhuslägenhet. Dessa bilder är från vårt vardagsrum och kök på nedre våningen. 


Endel saker som vi hade i vårt gamla hem har vi sålt/ gjort oss av med och några nya grejer har vi köpt till vårt nya hem. De flesta saker har hittat sin plats, men ännu är det många saker som letar efter sin rätta plats i hemmet. Å andra sidan så vet ju ni som gillar att inreda också att det alltid är lite förändring på gång och att inget någonsin är helt "färdigt". ;) Hur som helst så har vi trivats helt otroligt bra. Barnen gillar också vårt nya hem och sina nya egna rum, bastun samt hur enkelt det är att gå ut och leka. Vi har faktiskt varit mycket mer ute nu än då vi bodde i höghus, delvis också för att det måste skottas snö sähär vintertid, men också för att barnen tycker om att umgås med grannens barn och så åker de skidor och leker i snön.. Det känns också tryggt att ha sonen ute ensam på gården då vi ser honom då han leker ute genom flere olika fönster (vilket vi inte kunde tidigare då man inte såg ut mot gården). 

Jag vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Sanna

12 kommentarer:

Min Morfars Hus sa...

Gratulerer med nytt fint hjem.
Deilige lyse farger og god atmosfære.

Ønsker deg et riktig godt nytt år!

: ) fra gunn

Lilja's Corner sa...

Åå, va fint och ljust och fräscht! Det tar ju alltid ett tag innan allt har hittat sin plats, men det får det göra tycker jag. Vi har bott här i två år och det är ännu inte färdigt inrett...
Härligt att barnen bättre kan leka ute också, och att ni hittat nya kompisar.

Gott nytt år Sanna och ha det bra i ert nya hem!

Lyckoslanten sa...

Gläds med dig över att du har fått så fint boende för dig och familjen! Blev glad när din uppdatering poppade upp! Ha en bra första vecka på året! ♥

Lottaspace sa...

Så fint ni har det! Verkligen!
Gott nytt år!
Kram, Lotta

Åsa sa...

Grattis till ert jättemysiga, fina hem !
Har saknat ditt bloggande , roligt att du är tillbaka .

sister sa...

ni har de nog så vackert hemma <3 i'm lovin' it :)

Anonym sa...

Hej! Fina bilder! Vi Ses! H:Minna.

Hannis sa...

Härligt ljust och öppet ser det ut att vara.
Sen måste det vara fantastikst skönt att känna sig trygg när barnen är ute.

Lite sent men önskar dig en god fortsättning på det nya året=))

Galleri MochB sa...

Så fint ni har det! Och det tar sin tid innan alla möbler och övriga saker hittar sin plats... Har fortfarande någon låda ouppackade sen vi flyttade ;O) Och visst är det härligt när barnen kan vara ute själva!
God fortsättning på året :O)

StrandviksVillan sa...

Grattis till nya hemmet!
Det ser riktigt fint ut och jag förstår att ni trivs där. Och vilket otroligt snyggt kök!!

Mera bilder tack! :)
Gott nytt år!

alegni sa...

jag förstår att ni trivs där, för det ser både ljust, fräscht och fint ut! det är verkligen skönt att bo på markplan när man har småttingar.
önskar er allt gott i ert nya hem!
kram

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att få se ert nya hem! Jag tycker att det är rätt fantastiskt att se hur mycket ni ändå har kommit i ordning redan!