fredag 5 november 2010


Idag visar jag er mitt nya zinkhus. Har redan länge velat ha ett sådant och nu köpte vi ett med sambon. Tycker det ser så fint ut då man tänder ett ljus och ljuset lyser genom alla små fönster i huset. Köpte zinkhuset samma dag som vi fick nycklarna till vår nya lägenhet (fast vi flyttar in våra saker först i början på nästa månad). 

Visar er också den fina tunikan i barnstorlek ur KappAhls Vintage Stories-kollektion. Kunde inte motstå att köpa tunikan och diademet, som är i samma stil, åt dottern.

Känner mig lite trött just nu efter en hektisk vecka och då barnen varit sjuka (sonen har haft lunginflammation) så nu skall jag värma lite te åt mig och se på tv. Så mycket tv-tittande har det förrästen inte blivit denna vecka, eftersom jag har varit helt uppslukad av en bra bok. Boken heter Ut ur mörkret och är skriven av Robin Royston och Linda Cane och är en sann historia om en kvinna som genom psykoterapi bearbetar de hemskheter hon varit utsatt för i sin barndom. Låter kanske inte så lockande, men jag tyckte att det var otroligt intressant och riktigt beroendeframkallande läsning. 

Önskar er alla en skön helg!

Sanna

P.s. Lyssnade på musik med sonen idag och kom plötsligt ihåg denna låt av Moby (dock ingen barnlåt). Tycker att musikvideon är så otroligt söt att jag ville länka till den på bloggen.

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Lyssnade på låten och sparade länken! Härlig! Jag har efter otaliga år blivit förkyld och det känns så mycket tyngre att finnas till. Värre är det att ha barnen sjuka, förstår att du är trött! Låter som en givande bok det där och Vintage Stories går hem hos dottern med! Ha en skön helg! ♥

Vit Poesi sa...

Älskar deras vintagekollektion, måste såklart gå dit och kika!
Kram malin

Lilja's Corner sa...

Jag har aldrig sett videon till den låten. Så söta små rymdvarelser, men jag tyckte så synd om dem då ingen la märke till dem... Kanske det går bättre med den stora skylten :)

Stackars sjuklingar hos er, hoppas de kryar på sig snart och att du blir piggare!

Kram/Nina

StrandviksVillan sa...

Visst är dom små husen söta! Fast jag har märkt att dom kan bli rätt heta när man eldar ljus, har själv funderat på att skaffa en sån där batteri-ljusslinga.
Fint och lite symboliskt med huset, det får ni ha som minne av flytten.

Har precis lånat en bok av en kollega, ser fram emot att läsa den efter ett låååång uppehåll från böcker. Men först måste jag läsa till en tent.

Ha en fin ny vecka!