söndag 31 oktober 2010

Shades of grey


Grått finns det mycket av såhär års, men visst kan det vara riktigt fint också?! Barnen har varit sjuka, både i öron- och ögoninflammation samt haft flunssa med hosta och snuva, så det har inte blivit att vara så mycket ute denna helg. Dessutom så regnade det nästa hela dagen igår. Idag var jag ensam ute på en långpromenad och oj så härlig halvkylig frisk luft det var och skönt att väl hemma tända ljus, dricka varm kakao och läsa lite tidningar.


Imorgon är det redan första november, men nu längtar jag redan efter december och julen. En annan anledning att längta efter december är också att vi just nu är vi mitt uppe i att köpa och sälja lägenhet och i början av december flyttar vi till vårt nya hem. Det känns riktigt roligt och spännande med flytt, trots att det innebär en hel del arbete. Vårt nya hem är en radhuslägenhet med fyra rum och en egen liten gård. Stod här faktiskt en ruskig kväll i mörkret med en kompis och kikade in genom fönstret till vårt nya hem. Ingen bor där nu, men grannarna kanske undrade lite vad vi höll på med ifall de såg oss,haha.

Sköt om er alla ni fina som tittar in! 
Ett stort tack till er som lämnar kommentarer!

Sanna

7 kommentarer:

Lilja's Corner sa...

Ooh, va spännande med ett nytt hem, lagom till jul och allt. Och barnen kommer säkert att gilla den egna gården. Hoppas flytten går snabbt och smärtfritt!

Grått är fint - även om solen gärna får lysa upp de grå nyanserna då och då!

Lyckoslanten sa...

Du är en sån duktig fotograf och O så trevligt att ni ska få flytta in i ett nytt hem till jul! Hoppas få följa det hela i bloggen! Visst är det grått, men det ändras med tiden! Ha det gott! ♥

Anonym sa...

Fina bilder! Hoppas barnen snart blir friska igen! H:Minna.

Galleri MochB sa...

Va roligt att få flytta till nytt, och så mysigt att få pynta jul där genast :O) Hoppas barnen kryar på sej fort!
Kram Mia

alegni sa...

så spännande med flytt framför er. visserligen är det lite jobb, men tänk vilken belöning ni får sen! jätteskoj!

StrandviksVillan sa...

Härligt att få fira julen i ett nytt hem! Dessutom behöver du inte tänka på nån skild julstädning i år ;) Kan förstås bli lite stressigt också när det är den tiden på året, men man får ta det som det kommer.
Ser såklart fram emot bilder!

Må så gott!
A-C

Fröken Fräken sa...

Spännande med ny lägenhet, så jag kan verkligen förstå att ni längtar efter att det ska bli december.
Grått kan verkligen vara vackert, särskilt på inredningsdetaljer inomhus, är nog inte lika förtjust i det kompakta gråa som omger oss utomhus...