lördag 13 november 2010

Happy saturday


Har ni andra börjat julpynta redan? Eftersom vi flyttar om tre veckor så har jag inte börjat fundera så mycket på julpynt ännu, men denna kalendernisse har jag i alla fall hängt på vintrinskåpet i vårt vardagsrum i väntan på december. Tänkte att detta kunde bli en gemensam julkalender åt barnen i år (förutom varsin papperskalender). Tanken är att vi skall köpa lite klistermärken, spännen, russin, godis och lite annat smått och gott att fylla  kalenderfickorna med.  
Tyvärr blev det visst lite suddiga bilder idag..


Idag har vi haft en riktigt skön lördag i sällskap av min syster "med de långa fina dansbenen" (som dottern påpekade) samt min snälla mamma. Denna goda hallonkaka bjöd min mamma på idag då vi firade hennes födelsedag hemma hos oss. Vi hann även med att äta på restaurang, åka till simskolan med sonen samt åka en sväng till vår nya lägenhet. 


 Som ni kanske kan gissa så kretsar mina tankar just nu mycket kring vår nya lägenhet och bl.a. hur vi skall inreda den. Snart flyttar vi, men innan dess skall vi bl.a. riva tapeter och måla om så endel arbete återstår ännu innan ni skall få se lite bilder på vårt nya hem här på bloggen. 

Ha en trevlig fortsättning på helgen allesamman! 

Imorgon firar vi Farsdag så då skall både sambon, barnens farfar och morfar uppvaktas (den senare ev på måndagen).
                                                                        
                                                                    Sanna

5 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Gammal som jag är skulle jag gärna ha en sådan kalender! :o) Oj vilken tårta! kanske det blir fler tårtor i morgon! Ha en fin farsdag! ♥

Vit Poesi sa...

Den är så fin Mailegs kalender, men du vilket fint dockskåp du har där, skulle jag gärna vilja ha,och min dotter, ha, ha.
Trevligt med besök!!
Kram Malin

Lilja's Corner sa...

Vilka härliga prickar! De muggarna skulle jag vilja ha.
Oj, vilken stor tomte! Så roligt för barnen att ha en sån kalender.

Hoppas allt går bra med er nya lägenhet!

Karin sa...

Åh, vilken superfin tomte-kalender!!

Anonym sa...

Fin kalender-tomte och kakan ser också god ut! H:Minna.