måndag 23 augusti 2010

Dance like nobody's watching..En kompis tipsade mig om Putumayo World Musics cd-skivor samt att dessa går att låna på biblioteket. Jag har fingrat på dessa cd:n någongång på Indiska och Moko eftersom deras musik oftast spelas där, men än så länge inte köpt någon skiva. Så nu har jag lånat en massa olika Putumayo-skivor från biblioteket, tex. Cafe' Cubano, Colombia och Putuyamo kids Brazilian playground. Detta är musik som är helt perfekt att dansa till så nu har jag och barnen haft många glada svettiga kvällar då vi dansat till Putuyamos svängiga musik.. Detta sätt att motionera är helt gratis, men nu blev jag också inspirerad av att gå på konditonssal eller dans så nu har jag planerat att gå på zumba med en kompis denna vecka. Har ni testat zumba någon gång?


Lyssnade på Putuymayos Women of the world acoustic och hittade den fina låten One voice av the Wailin Jennys. Denna låt har jag sjungit med i nu många dagar i bilen till och från jobbet. Detta är också en låt som skulle passa ypperligt för att sjungas i en kör tycker jag. Jag har faktiskt tidigare sjungit ca åtta år i kör och även nu tar jag alt1 stämman då jag sjunger med,haha..

Kram, Sanna

3 kommentarer:

Nina/littleperky sa...

Låter roligt! Jag har zumbat hemma, men inte nån vidare kvalité via you tube ;-). Skulle gärna gå, så om du går fler gånger kommer jag gärna och provar!

Lyckoslanten sa...

trodde jag hade kommenterat dtt inlägg i går. Gillade din vackra outfit! Nu gillar jag musiken du spelar för oss här och de vackra bilderna, fotspår i vattenbrynet! Tack! Ha det så gott i veckan! ♥

Anonym sa...

Tittade in igen här.. Vi Ses! H:Minna.