måndag 30 augusti 2010

Smells like...


Tack för era kommentarer i förra inlägget! Idag visar jag er min nya favoritparfym som jag köpte nyligen på en jobbkryssning. Jag tycker den är lagom mild så detta är en bra vardagsdoft tycker jag. Man måste ju tänka på sin omgivning och att alla inte tål starka parfymer eller ens gillar samma dofter.. 


 En kollega till mig berättade att hon hade en arbetskompis som länge använde en stark parfym som hon absolut inte kunde tåla.. Då är det ju inte så kul att jobba tillsammans varje dag. Jag får hoppas ingen totalt avskyr denna jag har nu.. :P Vilken är din favoritparfym (om du överhuvudtaget använder någon parfym)?

Äsch nu blir det kanske lite reklam för denna produkt, men det är inget som jag sponstrats för att göra utan det är ju något som jag köpt själv och gillat. 

Ha en bra ny vecka allesammans!
Kram, Sanna

9 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Jag är doftallergiker så det där med parfym det får nog vara,hälsn Nette

Lotta sa...

Jag är heta " Evidence"-frälst! Den är en av Yves Rochers produkter. KAn inte vara utan den och måste medge att jag inte på länge haft en så god parfym...
Jag är nog oxå allergisk men den här är en "must"
-Lotta-

Bare Miggen sa...

Ah! Denne må testes ut! Jeg trenger en "lett" hverdagsparfyme. Takk for tipset! ♥ M

Lyckoslanten sa...

Jag är faktiskt känslig mot parfym och undviker dofter med eleverna i skolan, men Diors J'Adore har jag just nu och den har jag klarat bra.

Ha det gott i dubbel bemärkelse! ♥

Therese ❦ Fjellrosa sa...

Denne parfymen kjøpte jeg meg sist jeg var ute å reiste også å jeg elsker den. Det er definitivt blitt den nye favoritten :)

StrandviksVillan sa...

Har flera dofter på gång, så nu kan jag inte köpa nån ny på ett tag. Till vardags använder jag också en mild doft, just nu Lancomes Summer miracle.
Favorit... dom jag gillar allra mest har jag inte just nu, men den jag har kvar lite av är Dolce&Gabbanas Light blue.

Usch ja, jag råkar också ofta ut för jättestarka dofter på jobbet, då börjar jag nysa och - hihi - ibland gör jag det lite extra tydligt för att bäraren ska märka det :P Vissa karlar tror man ju har hällt rakvattensflaskan över sig också!?! Fy, säger jag bara.

Anonym sa...

Jag använder inte parfym så ofta egentligen bara då det är "fest".=) Just nu har jag på gång Nina Ricci. Helt bra! Vi Ses imorgon! H:Minna.

Fröken Fräken sa...

Jag vet inte hur den där doftar (men det låter bra att du satsar på något milt! Jag förstår mig inte på sådana där alkoholdoftande parfymer) men jag är säker på att den doftar så mycket ljuvligare än sprayfärgsdoften som just nu är här...

alegni sa...

jag har inte kunnat använda några dofter sen jag var gravid första gången för tjugo år sedan. på den tiden var oscar de la renta en favorit...