fredag 2 juli 2010

Sommarkosmetik


På sommaren använder jag helst så lite smink som möjligt. Brukar oftast färga fransarna (trots att det inte syns så bra ändå). Detta serum från Decleor är en favorit som jag haft i flere år (dock med längre uppehåll). Jag använder den på kvällen istället för hudkräm (men det går också att kombinera med en kräm). Det räcker med två droppar så serumet är verkligen prisvärt då det räcker länge.


Gillar inte att använda feta solkrämer i ansiktet så har nu en tid sökt efter något annat alternativ. Blev rekommenderad av en expedit att använda lätt tonande dagkräm med hög solskyddsfaktor. Denna från Dior är kanske lite dyrare än jag egentligen är beredd att betala för en sådan produkt, men den verkar dryg och så funkar den lite som flere produkter i ett för mig. Färgen är kanske lite mörk, men det går ju också att blanda med vanlig dagkräm så blir den ljusare. En tonande hudkräm som jag också använt tidigare är LdB:s lätt tonande hudkräm som är riktigt prisvärd, men tyvärr saknar den solskyddsfaktor.

Hurdana hudprodukter använder du på sommaren? Skulle vara roligt att höra om du har några tips som du vill dela med dig av?

Ha en trevlig helg allesammans! 

Kram, Sanna

2 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Jag säger Dove och solpuder från Dermoshop! Annars kräm från Lancome.
Nu gäller hög solskyddsfaktor för mig i ansiktet! Njut av solen - klokt! ♥

Fröken Fräken sa...

Här får man vara glad om det blir någon kräm över huvudtaget!;-D Just nu provar jag iaf Dove summer glow som hittills funkat bra, och jag hoppas att bleka jag får lite mer färg också!!