torsdag 1 juli 2010

Något nytt, något gammalt..


Sambon har börjat jobba igen efter sin semester (tyvärr hade vi inte så mycket gemensam semester denna sommar, men barnen har fått ett långt sommarlov istället) så nu har jag och barnen åkt på olika utflykter denna vecka. Riktigt roligt har vi haft och vädret skulle ju inte heller ha kunnat vara bättre!  Igår åkte vi till Ekenäs som är en riktigt idyllisk sommarstad och idag var vi på Högholmens djurpark. Tusen tack för senast kära släktingar om ni läser!    
Idag tänkte jag visa er några kuddar som jag köpte nyligen. Poivre Noir kudden var länge slut då jag skulle ha velat ha den, men nu då jag såg att den fanns igen så slog jag till direkt. 


Denna gamla jordglob köpte jag billigt på loppis för några veckor sedan. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu för om den passar in hos oss eller inte. Tycker mig vagt minnas att min morfar hade en liknande på sitt skrivbord.


Denna väska är också ett relativt nytt loppisfynd. Tror jag betalade 2e för den så jag tycker den var riktigt prisvärd, speciellt som den har varit ofta i användning sedan jag köpte den. Fungerar bra på stranden och andra utflykter och så är den praktisk då det går att hänga den på kärran då jag är ute med barnen. 

Hejs svejs! Nu skall jag gå och natta mina trollungar!

Kram, Sanna

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Fint att barnen kan få längre sommarlov. Man får ställa det för sig, vilket du gör och nyttiga fynd har du gjort! Ännu en tillsammans-helg att se fram emot! ♥

Anonym sa...

Fina bilder igen! Vi Ses Imorgon! H:Minna =)

alegni sa...

lustigt, jag har en liknande väska, fast i handväskmodell, som jag ska visa i mitt nästa inlägg :)
ha en fortsatt skön semester med barna!

Fröken Fräken sa...

Jag är lite på jakt efter en gammal jordglob i en speciell stil som jag fått för mig att herr Fräken skulle bli glad över - kan ju vara dags att han får något loppisfynd som han gillar...

Lite svårt att säga exakt hur lång tid det tar att virka mattan.. den är ungefär 1 m i diameter, och jag satt ca tre kvällar medan jag kollade på film och virkade. Rätt fort går det alltså!