tisdag 20 juli 2010

Portraits


Idag visar jag er några porträttbilder på dottern som jag tog på henne då hon var sjuk. Fast jag tycker inte hon ser speciellt sjuk ut på dessa bilder.


Vad tycker ni annars om bilder i sepia? Eller tycker ni det är finare med foton i svartvitt eller med färg? Jag kan inte riktigt bestämma mig.. Jag tycker det beror så mycket på bilden..


Ett av mina evighetsprojekt är att göra en fotovägg i vårt sovrum. Har suttit några kvällar med sambon för att försöka välja ut lite foton som vi skall framkalla. Jag har köpt lite svarta ramar i varierande storlek, men är inte helt säker på om vi enbart skall ha svarta ramar eller ramar i lite olika stil.

Vad tycker ni är finast? Har ni fotovägg och hur ser de ut? Har ni några bra länktips? Jag är tacksam för alla tips gällande fotovägg.

Kram, Sanna

8 kommentarer:

Pieni Lintu sa...

Kaikki kuvat niin kauniita - ihania!!! :)

Anonym sa...

Fina bilder! Jag tror väggen blir finast om ramarna är likadana men i olika storlekar. H:Minna.

Lilja's Corner sa...

Det där med fotovägg har jag också funderat på, men det är svårt. Jag tycker det är fint då man hänger upp några andra föremål/former bland de fyrkantiga ramarna, men då måste det vara en stor fotovägg. Bloggaren Caisa K visade en riktigt snygg sådan nångång i våras.

Jag tycker att det är fint med sepia, men jag föredrar svartvitt och färg. Men mot t.ex. en brun vägg kan det säkert vara jättesnyggt med sepia!

Kram/Nina

sister sa...

Jag är av samma åsikt, det är så fast i bilden:) men jätte fina ALLA!! Niko skröt oxå här breved :D
krams

Vita drömmar och choklad sa...

Vilken sötis! Hoppas hon snart kryar på sig.
Jag gillar fotoväggar med ramar i lite olika stilar. Jättefint med svart.
Kram Milla

StrandviksVillan sa...

Det beror nog helt på bilden, vad som gör sig bäst för nyanser.
En fotovägg skulle jag gärna ha, men kan inte bestämma mig var?? Det blir ju så många hål i väggen och jag som möblerar om så ofta :S
I trappan har jag påbörjat med några ramar ändå.

Fröken Fräken sa...

Jättefina foton! Svårt det där med hur man ska efterbehandla foton, jag tycker ju oftast att naturligast är bäst, samt att svartvitt kan var oerhört effektfullt, så länge det inte är typ en solnedgång man försöker fånga..
Själv har jag försökt fota en ovillig samt överrörlig modell här, en hund....

Galleri MochB sa...

Vilka fina bilder av dottern! Sepia är alltid vackert tycker jag... Drömmer också om en fotovägg i vår trappuppgång, men säger som dej svårt att bestämma sej för hur man vill ha det...
Kram Mia