onsdag 4 november 2009

Ljus
Nu då kvällarna blivit allt mörkare tycker jag att det är så mysigt med tända ljus. Jag har alltid ett lager med värmeljus hemma, eftersom jag oftast brukar ha några tända ljus på kvällen. Hängande lyktor är bra då man har småbarn, eftersom man inte behöver vara orolig över att barnen får tag på ljusen. Denna ljusslinga som jag har lagt runt spegeln i hallen har jag också köpt nyligen. 
Vardagen är ganska hektisk just nu så jag tycker att jag är så trött hela tiden. Kanske har tröttheten också något med den mörka årstiden att göra. Hur kopplar ni av på vardagskvällarna? Nu ska jag värma lite te åt mig och än en gång bläddra i nyaste numret av Lantliv (julnummer) innan jag går och lägger mig.


Kram Sanna

7 kommentarer:

Sabina sa...

Jag tänder flera ljus, drar på mina favorittofflor, virar in mig i en filt,kryper upp i soffan, tittar på alla möjliga idiotiska dockusopor, och bara ÄR! Det är november för mig :)
Thank good, att det snart är vår igen!
Kram S.

alegni sa...

jag kopplar av i soffan tillsammans med gubben. vi tänder en brasa, några ljus, smuttar lite rödvin och ser på tv eller läser något. det är livskvalitet för oss.
mina schabloner kommer från chic antique denmark och är beställda från huset på landet. de är jättefina!

Anonym sa...

Trevligt med lite ljus i höstmörkret. jag satt också redan mina juleljus i fönstret... Jag brukar koppla av på soffan framför teeveen..

Anonym sa...

Aijoo, alltså. ... H:Minna =)

Fröken Fräken sa...

ja, snart får man åka hemåt och tända ljus! och jag har lyckats köpa ytterligare tre ljusstakar idag på loppis.. ;-) Det är så fint med ljusslinga runt spegel, måste leta reda på mina som jag har.. någonstans.... ;-)
Jag kopplar av antingen genom att läsa, böcker eller inredningstidningar, eller genom att pyssla (inte så oväntat?):-)

Lilja's Corner sa...

Jag är också jättetrött nu. Det är inte mycket jag orkar göra på kvällarna, utan jag kopplar av med promenader och med att sitta uppkrupen i soffan och läsa eller virka. Det är skönt att bara vara inomhus, men jag har märkt att jag blir mycket piggare om jag tar mig ut på den där promenaden...

Vit och pastell sa...

Hej! Det är så fint med ljusslingor runt speglar det blir så effektfullt.

Kram Maria