fredag 20 november 2009

Hemma med en liten sjukling..Idag är jag hemma med sonen som fortsättningsvis är sjuk. Har är snuvig, har hosta och feber (som han haft sedan söndagkväll). Önskar verkligen att vi blir av med Miss Piggy snart (eftersom det trots allt sannolikt är det han har).. Idag har jag då bl.a. städat, tvättat byke, vädrat och bytt alla sängkläder. Nu sover trollungen så jag tänkte sitta en stund vid datorn med en kopp kaffe.


Idag visar jag också den andra kaninen som jag virkat. Tröjan som han har på sig går att klä av. Visst blev kaninerna ett riktigt gulligt par tillsammans? *Nu har jag ett annat litet virkprojekt som jag skall göra klart som gäller barnkläder. Ni ska snart få se vad det blir..


Hoppas ni andra får hållas friska och att ni får njuta av en riktigt skön helg!
Tack för era kommentarer!
/Sanna

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Stackars liten...
Hoppas att det inte tar så länge innan han kryar på sig!

Fina kaniner!
Min mamma har också blivit inspirerad till att börja virka arigurumi (eller vad det heter??) och hon sa att det är svårt att sluta när hon börjat :) Själv har jag inte en susning om hur man gör...

Ha en så trevlig helg som det går!
kram!

Nina/littleperky sa...

Tråkigt att vara sjuk, sådär länge sen ännu :-(. Man kan ju åtminstone hoppas att det ger motståndskraft, om det ännu skulle bli nån värre variant av svininfluensan (usch, jag tycker namnet är så fult)!

Fina kaniner! Har blivit riktigt inne på virkning jag också. Har just påbörjat med mormorsrutor som har hjärtan i mitten till en filt. Det är ju ett långt projekt, så man vet aldrig när (och om) det blir klart!

Anonym sa...

Hoppas att han kryar på sig snart och att ni andra hålls friska! Fin kanin! H:Minna

alegni sa...

vilket tjustigt par det blev!
stackars sjukling, måste vara tråkigt att vara sjuk så länge. hoppas han piggnar till snart!

Lilja's Corner sa...

Vilket gulligt par!
Sänder varma tankar till sonen och hoppas han kryar på sig!