onsdag 18 november 2009

InspirationIdag tänkte jag tipsa om en alldeles underbar fotograf. Detta bildkollage och många fler fina bilder hittar ni på Sadie Olive Vintage Inspired Photography. Jag hittade hennes vackra blogg helt nyligen och gillar hennes bilder så mycket!

Det känns som att jag skulle ha en del att visa här på bloggen, men eftersom det är så mörkt hela dagarna nu och jag befinner mig på jobb största delen av den ljusare tiden på dagen blir det inte så mycket bilder nu
(kanske imorgon då jag slutar lite tidigare..) Sonen har dessutom varit flunssig och febrig sedan söndag. Sambon har varit hemma med honom och nu verkar han äntligen vara på bättringsvägen. Ett test på privat läkarstation visade negativt för svininfluenssa så det verkar vara fråga om en vanlig influenssa, trots att han haft både värk i kroppen och upp till 40- graders feber, vilken även varit symptom för svininfluenssa. Själv är jag på antibiotikakur och känner mig nu äntligen ganska pigg efter den lindriga luftrörskatarr jag hade. Men nog om sjukdom.. Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp tidigt imorgon igen.


Kram, Sanna

5 kommentarer:

alegni sa...

jag tycker fler än vanligt har insjuknat i den vanliga influensan i höst. undrar vad det kan bero på.
skönt om ni börjar känna er bättre. här har äldre sonen varit hemma i början av veckan, men han hostar fortfarande som en borstbindare medan yngre idag kom upp och klagade på halsont. suck...

Lilja's Corner sa...

Faktiskt fina bilder.
Uschadå för att ha flunssa. Folk har börjat kraxa lite på mitt jobb nu, så får se när man själv ligger däckad... Skönt att du mår bättre och hoppas pojken också kryar på sig snart!

Anonym sa...

Krya på er du och Emil! Roligt ikväll! Vi ses! H:Minna

Hanni sa...

Voi, parantukaahan pian!

Ne lahjapaperit on Tilda-papereita, ja olen ostanut ne Sinooperista Vantaalta. Yksi, se kukikas, niistä olikin Greengaten ja se taas on jostain nettipuodista, Elvinasta varmaankin :)

Mukavaa loppuviikkoa :)

Lotta sa...

Fint att ni kryar på er. Vi har ju alla varit hemma i tur och ordning. Är riktigt utled på att vara hemma... ;) Idag blev det lite pysslat till julen... kul.. Tog riktigt fram symaskinen... wow.
Underbara bilder du visade-verkliga inspirationsbilder.
Ha en skön och avslappnande helg,
Lotta