tisdag 21 juli 2009

Stugliv


Idag kom vi hem efter ett par dagar på stugan (sambons föräldrars fina stuga med en tillhörande strandbastu och lekstuga). Visst var det skönt att vara där. Där är otroligt lugnt och kan kopplar verkligen bort den normala vardagen då man är där. Därför brukar vi också åka till stugan på hösten och vintern, eftersom man kommer så bra loss från vardagsstressen då man åker dit. Barnen älskar grannens får och de stod mest hela tiden och tittade på vad fåret och dom två lammen gjorde. Barnen sjöng tom bä bä vita lamm åt dem ett par gånger.

Kom ihåg att bilderna också är klickbara!
Stuglivet bjuder dessutom på lite spänning för en stadsfamilj.. Det finns ju en massa blodtörstiga myggor och andra småkryp som man måste skydda sig mot och lite panik utbryter lätt om några blodsugare smugit sig in i bilen då man ska åka hem.. Lite extra spänning i tillvaron infinner sig också då man hittar en deckare som någon lämnat efter sig på stugan. Nu är vi då hemma igen och tvättmaskinen tvättar för fullt, men Jasmine Cresswell har mig ännu i sitt grepp .."då mannen försvinner då han är ute och för soppåsen.. då ingenting är vad det först ser ut att vara.." Nej nu måste jag allt återgå till min nya deckare..

Bästa kommentaren var nog då Emil kom in i stugan då jag höll på att laga mat:

"Mammaaa pappa vill inte komma bort från lekstugan
och jag orkar inte leka där mer!"

Ha det bra ni alla som tittar in här och tack för era snälla kommentarer!
Kram/Sanna

10 kommentarer:

mimmuli sa...

Hittade in här, fina bilder du har=)

Anonym sa...

Tittade in här igen. Fina bilder! Det är skönt att vara på stugan! Vi ses! H:Minna

StrandviksVillan sa...

Härligt!!
Fina bilder, måste verkligen vara en härlig plats det där :)
A-C

Lilja's Corner sa...

Vilka somriga bilder - härligt! Va härligt för barnen att få va ute på landet, även om det finns farliga blodsugare där ;)

Ert barnrum ser fint ut! Jag tycker det får va starka och många färger i ett barnrum. Tror det skulle bli snyggt med en matta i samma färger som vimplarna!

Tant Ulrika sa...

Underbara bilder o härlig blogg =)

Galleri MochB sa...

Vi upplever blodsugarna mest varje dag här hos oss :O) Vilka underbara dagar ni ser ut att ha haft på stugan! Skönt med avkoppling från vardagen.

Vit poesi sa...

Så underbart det ser ut att leva stugliv!!!Mysigt!! Hoppas att vädret varit strålande. Ja ibland kan verkligen barn kläcka underbara kommentarer! Jag har fem barn själv och det händer titt som tätt.
Ha en fin dag
kram Malin

Daniel sa...

Så härligt!

Mer sommar kan det inte bli!

Peos liv och drömmar sa...

Första gången här på din fina blogg för mig.
Fina bilder från stuglivet. Synd att dessa myggor alltid måste vara med.
Ha det gott.
Kram Carina

Mamma Millan sa...

Så mysigt ni haft det där i stugan!!!Fina bilder så! Härligt med bär!!!

Kramar Millan