tisdag 7 juli 2009

Inspirationsbilder
Idag regnar det så jag tänkte visa lite inspirationsbilder. Här hemma håller jag främst på och fixar vårt barnrum som genomgått en förändring.. Jag har ännu några saker som jag vill fixa innan jag visar bilder så ni får ännu vänta tills nästa vecka.. :)

På veckoslutet var jag på Stockholmskryssning tillsammans med sambon och barnen samt tre kompisar, varav två med familj. Då vi hade barnen med oss hade vi tänkt ta det lugnt och skippa shopping på stan (det får bli till en annan gång..) Vi åkte med båt över till Djurgåren och Junibacken och gick sedan genom stan tillbaks till båten. Vi har varit i Junibacken redan tidigare, men detta var första gången för Amanda och båda barnen stortrivdes. Promenaden tillbaka till båten tog kanske 45 min då vi gick med barnen (förutom minstingen som sov i kärran), men det var härlig då det dessutom var soligt väder. Vi stannade bl.a. på vägen och åt varmkorv samt satt på terass. :) God mat, trevligt sällskap och program så det det var nog en riktigt lyckad kryssning på alla sätt.

Jag har nu i ett par dagar haft olika städprojekt, tex. städat köksskåpen och tvättat hela badrummet med klorit (så nu blänker kaklen, men det luktar lite simhall..) I övermorgon skickar jag ut sambon till lekparken med barnen för då kommer min pappa och hjälper mig att tvätta våra fönster och balkongglasen.
Det har nästan blivit en tradition (en finfin enligt mig) att pappa hjälper oss med fönstertvätt och det är nog superskönt för fönstertvätt gillar jag inte speciellt mycket.. Det är nog semestern som börjar nästa vecka som sporrar mig att städa lite extra nu skulle jag tro. :)

Kram/Sanna


Bilderna är hämtade från http://chicshack.net/

11 kommentarer:

Anonym sa...

Det var nog en lyckad, trevlig kryssning!Jag för min del valde att ta det lugnt och skippade Junibacken och gick istället o shoppa på stan!;) Fint barnrum har ni också fast det inte är riktigt färdigt ännu enligt dig. =) Vi ses! H:Minna

Vackrare vardag sa...

Härliga bilder! Nästan så man börjar se sig omkring lite och undrar var man skall börja...;)

Låter som ni hade en härlig Stockholmskryssning! Härligt väder var det ju också.

Städa lugnt:)

Vackrare vardag sa...

Härliga bilder! Nästan så man börjar se sig omkring lite och undrar var man skall börja...;)

Låter som ni hade en härlig Stockholmskryssning! Härligt väder var det ju också.

Städa lugnt:)

Pieni Lintu sa...

Vackra bilder, härliga!!!! :)

StrandviksVillan sa...

Verkligen smart att städa innan semestern! Så gjorde jag också, så mycket jag hann åtminstone. Sen fick jag göra mer vad jag ville på semestern :)

Ha det bra, ser fram emot barnrumsbilder! Jag håller på med storebrors rum för tillfället.
A-C

PS Och ikväll åker vi iväg på kryssning, tjohooo!

alegni sa...

härliga inspirationsbilder, verkligen!
vad tufft att åka till stockholm, men bestämma sig för att skippa shoppingen. inte alla som klarar av att fatta o verkställa ett sådant beslut ;)
kram
ingela

Mamma Millan sa...

så hjärtligt för din hälsning!

Fina inspirerande bilder!

ja junibacken, så himla mysigt... astrid lindgren tåget är såå fint!hela djurgården är ju mysig ju!
Min a börjar bli stora nu;( tur jag har en liten kotte att göra om alla mysiga saker med!

Ha det gott Millan ♥

Millas hem sa...

Tack för de vackra bilderna!

Kram

Fröken Fräken sa...

Alltid bra att ha lite inspirationsbilder att ta till. Särskilt när man städar, så att man har något att sträva mot. Borde få städhjälp när allt pyssel och målande är klart för denna gång, för det börjar bli stökigt...
Mysig kryssning, det är skönt att kunna ta det lugnt också och inte trycka in så mycket som möjligt på resan..

Ja, visst var det fräckt, att loppisen hade stängt när jag kom dit? Tyvärr ligger den drygt 7 mil bort, så det är inte helt lätt att kvista över dit....

HUSnrNIO sa...

Härliga bilder att inspireras och njuta utav. Ha en trevlig helg!

Sabina sa...

Hmmm... härliga bilder!
Ha en riktigt skön helg!
Kram sabina