fredag 22 oktober 2010

Partytime


Hej hopp! Äntligen fredag efter en stressig arbetsvecka samt sjuka barn. Nu är barnen i alla fall så gått som friska igen och det blir en lugn fredag med popcorn (barnen vill alltid ha "popcornfredag") och svenska Idol. Denna helg kommer vi också att fira dottern som fyller 3-år imorgon. En bok jag har bläddrat lite i är Millas kalasbok som innehåller en massa jättefina kakor, bra recept och fina bilder.Tycker tex denna "trollkaka" ser  rolig ut. Vet dock inte om jag hinner baka en sådan kaka (eller om det ens lyckas) som jag planerat, eftersom vi är mitt uppe i att sälja vår lägenhet  (mer om det senare då allt är klart)

Vad tycker ni annars om sorleken på bilderna i inläggen? Tycker ni bättre om då bilderna är av denna storlek som i detta inlägg eller tycker ni bilderna kunde vara lite större?


Ha en riktigt trevlig helg allesammans!

Sanna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vi Ses imorgon på 3-års kalas! H: Minna.

Fröken Fräken sa...

Ser smaskig ut men ibland får man ju välja ambitionsnivå också :-) Så ni håller på och säljer lägenhet, jag är precis i startgroparna för att köpa lägenhet. Dvs, jag tittar runt men har inte än riktigt hittat rätt. Det är mycket att tänka på!

Lilja's Corner sa...

Hej Sanna!
Vilken supermysig tårta! Skulle jag gärna ha på mitt kalas till och med ;)
Jag tycker det är fint då bilderna är stora. Jag borde fundera lite över layouten på min blogg också...

Ha en bra vecka!