onsdag 22 september 2010


Hej på er! Jag har varit ledig några dagar, eftersom jag och sambon har målat om i vardagsrummet. Vi hann också med att städa vårt lilla klädrum som var helt proppfullt med grejer.. Nu är vårt källarförråd proppfullt i sin tur, trots att vi slängde bort massor, haha. Som ni kanske ser på bilden så är färgen på väggen en blandning av beige-grå (brun?) och jag är super nöjd med den färgen. Kiitos Jenny jos luet! Så småningom hoppas vi få sålt vår lägenhet, så då är det ju alltid ett plus att väggarna är snygga och fina. 

Ha en trevlig fortsättning på veckan allesammans!

Sanna

6 kommentarer:

sister sa...

nej va fin bild..super inredning o häärliga miner ha e & a :D puss

Lyckoslanten sa...

Jo fint! Vi fixar ju också vardagsrummet och jag tror jag blir nöjd med resultatet! Gullungar du har! ♥

Galleri MochB sa...

Så mysigt där i soffan :O) Och fina ljusa väggar!

alegni sa...

åh, planerar ni att flytta?
det blev en fin nyans på väggarna. jag har också börjat tala om att måla om i hall och vardagsrum, men maken ser inte särskilt glad ut när jag för det på tal. det är bara fyra år sen vi målade senast. "problemet" är att jag inte tycker att den varma nyansen i dessa rum längre passar in med det vita i köket. jaja, vi får se hur det blir. just nu är maken i alla fall upptagen med mitt växthusprojekt på utsidan ;) utomhus ;)

StrandviksVillan sa...

Ser riktigt fint ut!
Spännade att leta nytt boende, kanske dags för hus?

Trevlig helg!

Anonym sa...

Kiva, että tykkäät sävystä :D, hyvin sopii teidän sisustukseen! Toivottavasti löydätte kivan kodin ja saatte omanne myytyä!!
-Jenny-